Δήμος Φαρκαδόνας: Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο χώρο της  Πλατείας Οιχαλίας, δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής  κοινωνίας του Δήμου Φαρκαδόνας με τη διανομή υλικού (ενημερωτικά  φυλλάδια) από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το  Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου  Τρικκαίων.

 

 

Τα στελέχη των δύο φορέων ήρθαν σε επαφή με τους κατοίκους  της περιοχής συζητώντας μαζί τους για την κακοποίηση των γυναικών καθώς  και την έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία, δίνοντας παράλληλα πληροφόρηση  για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές  ευχαριστίες στον Δήμαρχο Φαρκαδόνας κο Αγναντή Σπυρίδων, στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κα Κακαΐτσα Ειρήνη, στον Αντιδήμαρχο  Πολιτισμού κο Γεωργίου Γεώργιο και στον Αντιδήμαρχο Υγείας κο Ζαφείρη  Ευάγγελο για την παρουσία τους και την υποστήριξη της διοργάνωσης.  

Το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο  στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας  2014-2020 και βασίζεται σε τρεις πυλώνες που είναι η υποδοχή, ενημέρωση και  η υποστήριξη των πολιτών του δήμου. 

Υπεύθυνες Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας : 

Παράσχου Αναστασία – Κοινωνική λειτουργός (τηλ. 24333 50052)

Γαλάνη Ευαγγελία -Ψυχολόγος (τηλ. 24333 50056)