Δήλωση υποψηφιότητας του Παρασκευά Σταμούλη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Ο Παρασκευάς Σταμούλης, ένας νέος άνθρωπος που διαμένει μόνιμα και εργάζεται στο χωριό του, το Αγιόφυλλο,  κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και επικεφαλής τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Ο Δήμος Μετεώρων χρειάζεται νέους και δημιουργικούς ανθρώπους» υποστηρίζει ο ίδιος… «χρειάζεται καθαρές κουβέντες και ένα ξεκάθαρο όραμα που θα δείχνει με σαφήνεια σε ένα μέλλον καλύτερο για όλους μας. Ο  Λευτέρης Αβραμόπουλος συνδυάζει τη  διάθεση, τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία για να πάει τον τόπο μας μπροστά. Τον ακολουθούμε με πίστη και ειλικρινή διάθεση για προσφορά».

Παρασκευάς Σταμούλης

Επιπλοποιός

 

Βιογραφικό

Ο Παρασκευάς Σταμούλης έχει γεννηθεί το 1983 και κατάγεται  από το Αγιόφυλλο της δημοτικής ενότητας Χασίων. Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Κάκαβου από την Ασπροκκλησιά, με την οποία έχουν 2 παιδιά.

Είναι απόφοιτος  του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου  Καλαμπάκας με την ειδικότητα του Γεωτεχνολόγου. Στη συνέχεια ξεκινάει η εργασιακή του πορεία η οποία αφορά την απασχόλησή του σε βιομηχανία παραγωγής επίπλων στο Αγιόφυλλο, επάγγελμα το οποίο ασκεί μέχρι και σήμερα.

 Σε επίπεδο σωματίων και συλλόγων είναι για δέκα συναπτά έτη γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιοφύλλου.

Η αγάπη για το τόπο καταγωγής του, και  η εμπιστοσύνη που τον ενέπνευσε το πρόσωπο του Λευτέρη Αβραμόπουλου, αποτέλεσαν τους βασικούς παράγοντες που τον ώθησαν να πάρει μέρος στις επερχόμενες εκλογές ώστε συμμετέχοντας στα κοινά του τόπου του , να μπορέσει να συμβάλλει ενεργά στην αναδιάρθρωση του χωριού του.