Δήλωση υποψηφιότητας του Κωνσταντίνου Γιαννούλη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος με αγάπη για τον τόπο του, ενώνει τις δυνάμεις του με τα μέλη του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης». Πρόκειται για τον Κωσταντίνο Γιαννούλη, ελεύθερο επαγγελματία. «Η υποψηφιότητα του Λευτέρη Αβραμόπουλου για τη δημαρχία του Δήμου Μετεώρων είναι αυτή που πραγματικά χρειαζόταν ο τόπος μας για να γυρίσει σελίδα» δηλώνει ο ίδιος  « είναι ένας νέος άνθρωπος, καταρτισμένος, με διάθεση για πολλή δουλειά. Ο Δήμος Μετεώρων έχει τη χρυσή ευκαιρία να προχωρήσει μπροστά και να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις και από αυτή τη προσπάθεια δε μπορεί να απέχει κανείς».

Όταν πονάς έναν τόπο, όταν αγαπάς τους ανθρώπους του, κι όταν βλέπεις ότι μπορείς να βοηθήσεις, τότε δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Οφείλεις να προσφέρεις!
Αυτός ο τόπος, όλους εμάς που τον αγαπάμε, μας χρειάζεται. Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο που αν δεν αρχίσουν να γίνονται πράγματα, ο τόπος μας θα χαθεί. Θα ερημώσει.
Πλέον αυτό δεν αρκεί,  ερημωμένα χωριά θα μαρτυρούν πως κάποτε υπήρχε ζωή.
Αυτό θέλουμε;
Πρέπει και οφείλουμε όλοι εμείς που έχουμε ζήσει και καταλάβει την μοναδικότητα αυτού του τόπου, να ενωθούμε και μαζί να δουλέψουμε στοχευμένα και αποτελεσματικά για την υλοποίηση των οραμάτων μας.
Ο τόπος μας πρέπει να ξαναζωντανέψει, να αναζωογονηθεί. Πρέπει να υπάρξουν προοπτικές για τους νέους, να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και να γίνουν οι απαιτούμενες υποδομές ώστε να μπορέσουν κι αυτοί να ονειρεύονται τη ζωή τους εδώ, στα χωριά τους.

Κίνητρό μας η αγάπη. Αυτή η έμφυτη ορμή του να προσφέρω, είναι αυτό που με οδήγησε και στην απόφαση να θέσω την υποψηφιότητά μου για Πρόεδρος του χωριού μας. Για εμένα αυτή η απόφαση ήταν μονόδρομος. Είναι χρέος μου να προσπαθήσω να προσφέρω
στον τόπο που μεγάλωσαν οι γονείς μου, κι έχω υποχρέωση σε όλους εσάς τους βουνίσιους συντοπίτες. Άλλωστε, μου την υπαγορεύει και η διαδρομή της ζωή του πατέρα μου Χρήστου, να αγαπώ τον τόπο μου.
Σας προσκαλώ όλους να συζητήσουμε, να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας και να βρούμε λύσεις.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο με νέες ιδέες μπορούμε να διεκδικήσουμε το αύριο. Φιλοδοξίες όλων μας πρέπει να ενωθούν σε μία και μοναδική: ο τόπος μας να ξαναγίνει ο χώρος που ονειρεύονται τα παιδιά μας.
Από μεριάς μου, σας διαβεβαιώ ότι αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη αυτής της πρόκλησης και υπόσχομαι ότι θα αφοσιωθώ και θα δουλέψω έντιμα και σκληρά. Ειλικρινά πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν έργα ευεργετικά και πρωτοποριακά. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι αυτή την προσπάθεια να την κάνουμε μαζί.
Μαζί με τον ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ  και την «ΔΥΝΑΜΗ  ΕΥΘΥΝΗΣ»  θα ξαναπάμε τον τόπο μας στην θέση που του αξίζει.

Κωνσταντίνος Γιαννούλης

Ελεύθερος επαγγελματίας 

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης με καταγωγή από την Τρυγόνα Καλαμπάκας, είναι γεννημένος το 1972. Είναι παντρεμένος με την Στυλιανή Μπαλή με την οποία έχουν αποκτήσει 2 κόρες την Κατιάνα και την Ναταλία.

Αφού αποφοίτησε από το γενικό λύκειο Τρικάλων σπούδασε σε σχολή της Θεσσαλονίκης στον κλάδο του προγραμματισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
Στη συνέχεια ξεκινάει από νεαρή ηλικία η εργασιακή του πορεία η  οποία επικεντρώνεται στην απασχόλησή του με καταστήματα εστίασης, καταστήματα τροφίμων και εμπορία τροφίμων.
Ακολούθως, έως και σήμερα ασχολείται με  ακίνητα (real estate) στα Τρίκαλα. Είναι η πρώτη φορά που κατέρχεται ως υποψήφιος στις εκλογές, καθώς πιστεύει ότι έφτασε η κατάλληλη στιγμή για τον ίδιο να προσφέρει στον τόπο του τα μέγιστα των δυνατοτήτων του.