Δήλωση υποψηφιότητας του Αθανασίου Λιάκου  και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Ο Αθανάσιος Λιάκος, ένας άνθρωπος της αγοράς, που ζει στην Οξύνεια, κατέρχεται υποψήφιος με τη «Δύναμη Ευθύνης» του Λευτέρη Αβραμόπουλου. «Έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας» δηλώνει  «και η πίστη μου πως  ο τόπος μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον,  αποτελούν τους βασικούς παράγοντες και τον κινητήριο μοχλό που με ωθούν να κατέλθω ως υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο  Λευτέρης Αβραμόπουλος, είναι ένας  νέος  άνθρωπος, με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα και θεωρώ ότι όντας στο πλευρό του μπορώ να συμβάλλω δυναμικά στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας και τα χωριά μας».

Αθανάσιος Λιάκος

Οικοδόμος

 

 

Βιογραφικό

Ο Αθανάσιος Λιάκος είναι γεννημένος το 1986,  με καταγωγή από την Οξύνεια  Καλαμπάκας όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι αρραβωνιασμένος με την Αθηνά Τσιγκαροπούλου.

Έπειτα από την αποφοίτηση του από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο  Καλαμπάκας με την ειδικότητα του Μηχανολόγου αυτοκινήτων ,  ξεκινάει η επαγγελματική του πορεία η οποία επικεντρώνεται στον οικοδομικό κλάδο , επάγγελμα το οποίο ασκεί έως και σήμερα.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τον ίδιο αποτελούν κάτι το οικείο. Όντας άτομο δραστήριο και θέλοντας να συμμετέχει ενεργά στα κοινά του χωριού του , έχει κατέλθει ως υποψήφιος και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 , δηλώνοντας κατ’ αυτόν  τον τρόπο ενεργά την παρουσία του και προτάσσοντας  τις δυνάμεις του για το καλό της τοπικής κοινότητας.