Δήλωση υποψηφιότητας της Σπυριδούλας Σακοπέντα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Μία ακόμη δραστήρια γυναίκα, μητέρα και εργαζόμενη, η Σακοπέντα Σπυριδούλα, εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και στηρίζει δυναμικά με την υποψηφιότητά της τον υποψήφιο Δήμαρχο Λευτέρη Αβραμόπουλο.

 «Στη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας οφείλουμε όλοι να δηλώσουμε ενεργά το δικό μας παρών. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας»,  δηλώνει η ίδια και συνεχίζει … «Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος και η ‘’ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ’’ είναι αυτό που η Καλαμπάκα και ο Δήμος Μετεώρων χρειάζονται σήμερα για να χαράξουν νέους δρόμους. Συντάσσομαι λοιπόν  κι εγώ μαζί τους και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την κοινή αυτή προσπάθεια».

Σακοπέντα Σπυριδούλα

Ιδιωτική Υπάλληλος

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Σακοπέντα Σπυριδούλα του Σωτηρίου , με καταγωγή από το Καστράκι Καλαμπάκας, είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Σιαμουρέλη και μητέρα τριών παιδιών.

Είναι απόφοιτη του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Πειραιά.

Η επαγγελματική της σταδιοδρομία αφορά αρχικά την απασχόλησή της , για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε κατάστημα ρούχων της περιοχής μας ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται σε μεγάλη επιχείρηση της πόλης μας, στο τμήμα πώλησης και σχεδιασμού.

Η ενασχόλησή της με τα κοινά δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, καθώς τόσο από τα μαθητικά χρόνια όσο και μετέπειτα, δηλώνει ενεργά την παρουσία της σε αυτά. Είναι μέλος της Θεατρικής και Χορευτικής ομάδας  «Επί Σταγών» καθώς και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστρακίου.

Είναι η πρώτη φορά που κατέρχεται ως υποψήφια στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.