Δήλωση υποψηφιότητας της Μαρίνας Βουτινοπούλου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Η Μαρίνα Βουτινοπούλου, μια  νέα και δυναμική γυναίκα, κατέρχεται υποψήφια με τη «Δύναμη Ευθύνης», με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Η έως τώρα ενασχόλησή μου με τα κοινά έχει να κάνει με τα του χωριού μου, της Βασιλικής » δηλώνει η ίδια «γιατί ειλικρινά αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω. Με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο ως υποψήφιο δήμαρχο Μετεώρων βλέπω τη μεγάλη ευκαιρία της περιοχής μας να κάνει άλμα στο μέλλον, να δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις για όλους μας και κυρίως για να μπορέσει η νέα γενιά να δουλέψει σε ένα καλύτερο περιβάλλον».

Μαρίνα Βουτινοπούλου

Ιδιωτική Υπάλληλος

Βιογραφικό σημείωμα

Η Μαρίνα Βουτινοπούλου είναι γεννημένη το 1977. Είναι παντρεμένη με τον Τσότσολα Αποστόλη και μητέρα δύο κοριτσιών.

Με το πέρας της φοίτησής της στο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Καλαμπάκας  στο τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας, εισέρχεται στη Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ Λάρισας , στο τμήμα Λογιστικής το οποίο και ολοκληρώνει με επιτυχία.

Όσον αφορά τον εργασιακό τομέα, έχει εργαστεί στο παρελθόν σε τράπεζα καθώς και ως υπάλληλος σε υπηρεσίες του Δήμου Μετεώρων μέσω προγραμμάτων. Το τελευταίο  διάστημα απασχολείται ως εισπράκτορας στο ΚΤΕΛ Τρικάλων και πιο συγκεκριμένα στη γραμμή Καλαμπάκας – Μετεώρων.

Η  ενασχόλησή της με τα κοινά δεν αποτελεί κάτι καινούριο για την ίδια καθώς η αγάπη της για το χωριό της και  η διάθεσή της για προσφορά είναι τα  χαρακτηριστικά γνωρίσματα που τη διέπουν. Πιστεύει ότι μπορούν να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των  κατοίκων των  χωριών μας και να προσπεραστούν τα όσα προβλήματα τα ταλανίζουν αν υπάρξει κατάλληλος σχεδιασμός και διάθεση για δουλειά!