Δήλωση υποψηφιότητας της Χρύσας Σκούτα  και ανακοίνωση στήριξης  στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.

Μια νέα και δυναμική υποψηφιότητα από την περιοχή του Κονισκού,   ανακοινώνει η «Δύναμη Ευθύνης» του Λευτέρη Αβραμόπουλου. Πρόκειται για την εκπαιδευτικό Χρύσα Σκούτα  , μια νέα,  εργαζόμενη γυναίκα, διατεθειμένη να προσφέρει κι αυτή τις υπηρεσίες της.  «Ξημερώνει μια νέα εποχή για την Καλαμπάκα και τον Δήμο Μετεώρων» δηλώνει η ίδια «με έναν νέο άνθρωπο όπως ο Λευτέρης Αβραμόπουλος να δίνει όραμα και προοπτική σε όλους μας. Τάσσομαι δίπλα του, γιατί πιστεύω στον ίδιο και στην «ομάδα» μας που αποτελείται από έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, αλλά και νέα παιδιά με φρεσκάδα και όρεξη για πολλή δουλειά. Στόχος μας η μεγάλη νίκη τον Οκτώβριο την οποία και είμαι σίγουρη πως θα πετύχουμε».

Χρύσα Σκούτα

Εκπαιδευτικός

Σύντομο βιογραφικό

Η Χρύσα Σκούτα κατάγεται από τον Κονισκό Καλαμπάκας. Είναι εκπαιδευτικός σε σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με μεταπτυχιακές σπουδές στις «Επιστήμες της Αγωγής – Ειδική Εκπαίδευση». Είναι παντρεμένη με τον γεωπόνο Γιώργο Κυριάκη και μητέρα ενός παιδιού.

Όντας στην εκπαίδευση για πάνω από δέκα χρόνια, σε διαφορετικά Γυμνάσια και Λύκεια , πάντα συνέβαλε ως ενεργό μέλος των εκάστοτε Συλλόγων ώστε οτιδήποτε ήταν στην επήρεια της ευθύνης της να ολοκληρώνεται σε αυστηρό χρονοδιάγραμμα.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές για την ίδια αποτελούν μια πρωτόγνωρη και συναρπαστική πρόκληση, καθώς είναι διατεθειμένη να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά του τόπου της ώστε να προσφέρει με εργατικότητα και δυναμισμό τις υπηρεσίες της για την αναβάθμιση του χωριού της.