“Διήµερο Σεµινάριο Musical Theater” µε την Ευγενία Λιάκου

Μετά τα δύο προηγούµενα επιτυχηµένα σεµινάρια Musical που διοργάνωσε το Έαρ Πολιτιστικό Εργαστήρι και παρουσίασε κοµµάτια από το West Side story, Grease και το Matilda the musical & Marry Poppins, η τραγουδίστρια και χορεύτρια, Ευγενία Λιακού έρχεται ξανά για ένα Special Edition Σεµινάριο Μusical Theater για Κορίτσια (Δηµοτικού/Γυµνασίου +8 ετων) και Γυναίκες (+16 ετών) στο Πολιτιστικό Εργαστήρι Ν. Τρικάλων Έαρ.

Σε αυτό τον κύκλο µαθηµάτων, θα επικεντρωθουµε στην τεχνική χορού Jazz και Fosse, όπως συναντάµε σε ταινίες τύπου Cabaret, Chicago & Sweet Charity. Μαύρο κολάν, µαύρο µπλουζάκι, ψηλοτάκουνα ( τόσο όσο να µπορούµε να κινηθούµε ) και έτοιµες για show! Το Musical theater είναι ένα είδος, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει ανθίσει στην Ελλάδα, µε πολλά κλασικά έργα να ανεβαίνουν κάθε χρόνο, αλλά και αρκετά originals.

Θεωρείται όχι αδίκως ένα από τα δύσκολα θεατρικά είδη, καθώς απαιτεί από τον ερµηνευτή, υψηλότατη ικανότητα στο τραγούδι και το χορό. Σκοπός του σεµιναρίου είναι να φέρει σε επαφή τους συµµετέχοντες µε τα τρία στοιχεία του µιούζικαλ (χορός τραγούδι & υποκριτική). Θα επιλεγεί µια σκηνή από το ρεπερτόριο του µιούζικαλ, πάνω στην οποία οι µαθητές θα διδαχθούν το αντίστοιχο τραγούδι και τη χορογραφία Βασικές αρχές και τεχνικές χορού, και τραγουδιού, καθώς και τραγουδιού σε σύνολο είναι λίγα από τα τεχνικά σηµεία στα οποία θα δοθεί βάση.

Πληροφορίες/Δηλώσεις συµµετοχής στα τηλ.: 6973615009 & 2431070135 Ιωάννη Καλαµιώτη 14 15 – 16 Μαρτίου 2019 (ενηλίκων) 16 – 17 Μαρτίου (Παιδικό)

Βιογραφικό

Η Ευγενία Λιάκου είναι τραγουδίστρια & χορεύτρια. Στα 9 της χρόνια ξεκίνησε µαθήµατα πίανου και ανώτερων θεωρητικών και αποφοίτησε µε πτυχίο Ειδικού Αρµονίας από το Ωδείο Τρικάλων “Τασία Κασιώλα”. Oλοκλήρωσε τις σπουδές της στο χορό και το τραγούδι, αποκτώντας πτυχίο χορού ISTD-Modern Theater Dance και τραγουδιού από το London College of Music. Το καλοκαίρι του 2018 πήρε υποτροφία από το Steps on broadway για το καλοκαιρινό προγραµµα σπουδών τους στη Νέα Υόρκη. Στην Ελλάδα έχει συµµετάσχει σε µιούζικαλ όπως τα West Side Story, Sweet Charity, Nine , Annie the Musical ,Δαίµονες , Cats, Πεντάµορφη και το Τέρας.