Διαιτητής Ολυμπιακών αγώνων στην πάλη η Παυλίνα Γεωργίου από την Κρήνη

Οι κόποι πολλών ετών και οι προσπάθειες που κατέβαλε η συνδημότισσα Παυλίνα Γεωργίου με καταγωγή από την Κρήνη του Δήμου Φαρκαδόνας, απέδωσαν τους επιθυμητούς καρπούς για την ίδια. Ο στόχος επετεύχθη και η ίδια πλέον συγκαταλέγεται στους διαιτητές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης. Η Παυλίνα Γεωργίου αφού πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις εξετάσεις και σε συνδυασμό την πολυετή παρουσία της, στις διεθνείς διοργανώσεις, κατάφερε με την αξία της και εισήχθη στην Ολυμπιακή κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι βάζει πλώρη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Αναμφίβολα πρόκειται μεγάλη επιτυχία για την ίδια, αλλά και την Ελληνική διαιτησία!

Για αυτή την μεγάλη επιτυχία η Παυλίνα Γεωργίου αγωνίστηκε σκληρά. Ξεκίνησε τον αθλητισμό από μικρή ηλικία ενώ με το άθλημα της Πάλης ήρθε σε επαφή το 1995. Ασχολήθηκε ενεργά με το άθλημα για διάστημα 8 ετών, κατακτώντας μεγάλες διακρίσεις και υπήρξε πρωταθλήτρια Ελλάδας και με την καλύτερη μου διάκριση, 5η στην Ευρώπη. Στη διαιτησία εισήλθε το 2012. Από τότε μέχρι και τώρα εισερχόταν με εξετάσεις σε αγώνες παγκόσμιου επίπεδου τις κατηγορίες της διαιτησίας….3, 2, και 1 με την κορυφαία την Ολυμπιακή κατηγορία μετά από 10 χρόνια σκληρής δουλειάς, υπομονής και επιμονής. Στόχος το 2024 η Ολυμπιάδα στο Παρίσι και το 2028 στο Los Angeles.

Οι ευχές όλων μας την συνοδεύαν στο έργο που έχει μπροστά της και υλοποίηση των άμεσων στόχων της, που θα γεμίσουν ικανοποίηση και χαρά τόσο στην ίδια, όσο και σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Φαρκαδόνας.

ΠΗΓΗ  krinilive.gr