Η διατροφή και διαιτολογία των χρονίως πασχόντων και των ατόμων της γ’ ηλικίας στο επίκεντρο ημερίδας

Για τη διατροφή και διαιτολογία των χρονίως πασχόντων και των ατόμων της τρίτης ηλικίας ενημερώθηκαν οι Τρικαλινοί το πρωί του Σαββάτου κατά τη διάρκεια της ημερίδας που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων», σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών, τον Δήμο Τρικκαίων, τo ΤΕΙ Θεσσαλίας, το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, το Επιμελητήριο Τρικάλων, τον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων, την Ένωση Διαιτολόγων -Διατροφολόγων Ελλάδας και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Τρικάλων είχε θέμα «Διατροφικές συστάσεις για τα άτομα τρίτης ηλικίας και χρονίως πάσχοντα» και την παρακολούθησαν τοπικοί και πολιτικοί φορείς, ιατροί, νοσηλευτές, διαιτολόγοι, φαρμακοποιοί, ψυχολόγοι, φυσικοθεραπευτές, τραυματιοφορείς, κ.α. αλλά και πολλοί Τρικαλινοί, ενώ το συντονισμό της όλης εκδήλωσης είχε ο γνωστός παρουσιαστής Αλέξης Κωστάλας.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη βράβευση των εθελοντριών του συλλόγου «Φίλων του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων», ενώ απενεμήθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής.