Διάλεξε το ιδανικό ανδρικό κούρεμα ανάλογα το σχήμα προσώπου σου

Το ιδανικό ανδρικό κούρεμα, μπορεί να σε ανανεώσει δραστικά και να κολακέψει με μοναδικό τρόπο το πρόσωπό σου. Προσπάθησε να δοκιμάσεις νέα πράγματα και θα σου βγει σε καλό, αφού μπορεί να μεταμορφώσει όλο το στυλ σου.

Ένας καλός κομμωτής μπορεί αμέσως να αναγνωρίσει το ιδανικό χτένισμα και κούρεμα για εσένα, με μια μόνο ματιά. Άλλα επειδή, αυτό δεν συμβαίνει πάντα, είμαι εδώ να σου δείξω τι πρέπει να προτιμάς, ανάλογα το σχήμα του προσώπου σου.

Πως να επιλέξεις το ιδανικό ανδρικό κούρεμα για εσένα!

Οβάλ πρόσωπο

Το οβάλ πρόσωπο είναι από τα πιο εύκολα σχήματα προσώπου, αφού δεν έχουν έντονες γωνίες και μπορούν να αποκτήσουν πολλά διαφορετικά στυλ κουρέματος με την ίδια επιτυχία.

Στρόγγυλο πρόσωπο

Ένα στρόγγυλο σχήμα προσώπου, δεν έχει καθόλου γωνίες και έχει πολύ λίγο μάκρος. Έτσι για να έχεις ένα κομψό και αρμονικό αποτέλεσμα θέλεις να δώσεις την αίσθηση του μάκρους. Δοκίμασε χτενίσματα που έχουν ύψος και όγκο επάνω και είναι κοντοκουρεμένα στα πλάγια για καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορείς να δεις επίσης Τα 24 καλύτερα ανδρικά κουρέματα για στρόγγυλο πρόσωπο!

Τετράγωνο πρόσωπο

Το τετράγωνο σχήμα προσώπου, χαρακτηρίζεται από τις έντονες γωνίες και τη μικρή επιφάνεια προσώπου. Πρέπει να απαλύνεις τις γωνίες, επιλέγοντας ένα πιο ομοιόμορφο κούρεμα χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις, για να απαλύνει όλη την εικόνα του προσώπου σου.

Μακρόστενο πρόσωπο

Το μακρόστενο πρόσωπο είναι αυτό που έχει μεγάλη επιφάνεια και γωνίες. Κύριο μέλημα σου είναι να δώσεις την αίσθηση ενός οβάλ προσώπου, εστιάζοντας στο να μειώσεις το μακρύ σχήμα. Αυτό μπορεί να γίνει επιλέγοντας ένα κούρεμα που αγκαλιάζει ένα μικρό μέρος από το μέτωπό σου, με μια διακριτική φράντζα.

Σχήμα προσώπου διαμάντι

Το σχήμα προσώπου διαμάντι είναι αυτό που έχει έντονες γωνίες και μυτερό πηγούνι. Αν απαλύνεις με το κούρεμά σου τι γωνίες τότε θα δεις πως όλη η εικόνα σου θα είναι περισσότερο γοητευτική. Αυτό μπορείς να το κάνεις επιλέγοντας ένα κούρεμα με πολύ όγκο στο επάνω μέρος, αφήνοντας ελαφρώς μακριά τα μαλλιά σου.

Σχήμα προσώπου καρδιά

Το σχήμα προσώπου καρδιά, έχει φαρδιά ζυγωματικά και μέτωπο και όσο κατεβαίνει στενεύει έχοντας αρκετά στενό πηγούνι. Για να δώσεις μια πιο αρμονική αίσθηση στο σχήμα του προσώπου σου, επίλεξε ένα κούρεμα με κοντό καρέ μαλλί που δίνει την αίσθηση ενός ομοιόμορφου σχήματος στο πρόσωπό.

Το ιδανικό ανδρικό κούρεμα εξαρτάται κυρίως από τη διάθεσή σου και έπειτα από το σχήμα του προσώπου σου. Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, σου προτείνω να κινηθείς σε αυτές τις επιλογές οι οποίες θα αναδείξουν καλύτερα την προσωπικότητα και το γούστο σου.

πηγή :https://www.the-man.gr/dialexe-to-idaniko-andriko-koyrema-analoga-to-schima-prosopoy-soy/