Διαδρομή περίπου 4 ωρών σε μόλις 6 λεπτά

Σε όσους λείπουν τα ταξίδια έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε μια διαδρομή εκατοντάδων μιλίων στη Βρετανία  σε μόλις λίγα λεπτά.

Το timelapse βίντεο δείχνει τη διαδρομή με τρένο από το Εδιμβούργο στο κέντρο του Λονδίνου. Στην πραγματικότητα χρειάζονται 4 ώρες και 44 λεπτά για αυτή τη διαδρομή, αλλά σε αυτό το βίντεο το ταξίδι ολοκληρώνεται σε μόλις έξι λεπτά, από τη θέση του οδηγού. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το τρένο Αζούμα απομακρύνεται από το σταθμό του Εδιμβούργου Γουαβαρλέι και κινείται προς τα σκωτσέζικα σύνορα.

Αφού περάσει στην Αγγλία, το timelapse βίντεο ακολουθεί την όμορφη ακτογραμμή του Νορθάμπερλαντ πριν σταματήσει στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Νιουκαστλ, για να συνεχίσει στους σταθμούς Ντάραμ και Ντάρλινγκτον, πριν φτάσει στο Γιορκ.

Το τρένο συνεχίζει το ταξίδι του προς το νότο μέσω του Γιορκσάιρ, περνώντας από το Ντόνκαστερ και στη συνέχεια από το Νιούαρκ Νορτζέιτ στο Νότινγχαμ. Έπειτα περνάει από το Πίτερμπορο και το Στίβενιτζ πριν φτάσει στη μητρόπολη του Λονδίνου. Σε όλη τη διαδρομή το τρένο περνά από πολλά τούνελ.