Δια χειρός Τρικαλινού το εμβατήριο «Υποβρύχιο Παπανικολής»-Ο νεαρός Παναγιώτης Ντιντής τιμήθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό

Το «Υποβρύχιο Παπανικολής» είναι ένα εμβατήριο για το Πολεμικό Ναυτικό που έφερε μία ακόμη διάκριση στα Τρίκαλα καθώς φέρει την υπογραφή Τρικαλινών. Ο τίτλος του εμβατηρίου “Υ/Β Παπανικολής” (Υποβρύχιο Παπανικολής) είναι σε μουσική και ενοργάνωση του Παναγιώτη Ντιντή και σε στίχους της μουσικού Μαριάννας Ε. Ντέλλα. Ο Παναγιώτης Ντιντής τιμήθηκε για την προσφορά του στο Αρχηγείο Στόλου.

Η αρχή

Η ιδέα για να γράψει το εμβατήριο προέκυψε μετά από τη συναυλία που έδωσε στα Τρίκαλα η Μουσική του Πολεμικού Ναυτικού. «Έπειτα από μια συναυλία που έδωσε η Μουσική του Πολεμικού Ναυτικού στα Τρίκαλα την 12η Ιουνίου 2017, γεννήθηκε η ιδέα να γράψω ένα εμβατήριο για το Πολεμικό Ναυτικό. Υποστηρικτές σε όλο αυτό, και τους ευχαριστώ πάρα πολύ, ήταν κάποια άτομα από την μπάντα του Ναυτικού που πλέον είναι πολύ καλοί μου φίλοι, ο Αρχιμουσικός Πλωτάρχης κ. Γ. Τσιλιμπάρης, ο Υποπλοίαρχος κ. Χ. Μιχαλάκης και ο Σημαιοφόρος κ. Ι. Θύμης» θα πει ο ίδιος ο Παναγιώτης Ντιντής.

Στο Αρχηγείο Στόλου

Ο Παναγιώτης Ντιντής την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 βρέθηκε στο Αρχηγείο Στόλου μαζί με τον Αρχιμουσικό της Μουσικής ΠΝ κ. Τσιλιμπάρη και τους καλούς του φίλους Θοδωρή και Μαρία για να τιμηθεί για αυτή του την προσφορά.

«Ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για εμένα γιατί αναγνωρίστηκε η δουλειά μου πάνω στον τομέα της μουσικής και ειδικότερα στην σύνθεση και ενοργάνωση εμβατηρίων» αναφέρει και προσθέτει «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο κ. Ιωάννη Γ. Παυλόπουλο, τον Υπαρχηγό Στόλου Υποναύαρχο κ. Ευθύμιο Μικρό, τον Διοικητή Υποβρυχίων Πλοίαρχο κ. Στυλιανό Α. Δημόπουλο, τον Δ/ντη Δημοσίων Σχέσεων του ΓΕΝ Πλοίαρχο κ. Α. Μιχέλη, τον Κυβερνήτη του Υ/Β “Παπανικολής” Πλωτάρχη κ. Δημήτριο Κ. Βογιατζή, τον Ύπαρχο του Υ/Β “Παπανικολής” Υποπλοίαρχο κ. Ιωάννη Μπουρνή, την Αρχικελευστή κα Δήμητρα Τσιαμούρα καθώς και όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η επίσκεψη.
Επίσης, ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους που πίστεψαν και πιστεύουν σε εμένα και ειδικότερα τους καθηγητές μου Ανδρέα Τσέγα και Δημήτρη Ντάλη που μου προσέφεραν γνώσεις και βοήθεια για να πετύχω τους στόχους μου».