TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Ελλάδα

«Δεν τρώω, δεν υπάρχω»: Η πρώτη συνέντευξη της Έλενας Πολυχρονοπούλου μέσα από τη φυλακή

Σεπ 30, 2021
in Ελλάδα
«Δεν τρώω, δεν υπάρχω»: Η πρώτη συνέντευξη της Έλενας Πολυχρονοπούλου μέσα από τη φυλακή
Share on FacebookShare on Twitter

Η ίδια δηλώνει ότι δεν έχει συμμετοχή στην υπόθεση.

Σα βόμβα έσκασε η είδηση της σύλληψης της Έλενας Πολυχρονοπούλου. Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του «Power of Love» στον ΣΚΑΪ έπεσε στα χέρια των αρχών μαζί με τον σύντροφό της έχοντας στην κατοχή τους 7,8 κιλά κοκαΐνη.

Τόσο η πρώην παίκτρια ριάλιτι όσο και ο σύντροφός της προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή που έγινε πριν λίγες εβδομάδες. Το μοντέλο αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση ενώ και ο σύντροφός της επιχείρησε να πάρει όλη την υπόθεση πάνω του αναφέροντας ότι η Έλενα Πολυχρονοπούλου δεν είχε την παραμικρή σχέση με τα ναρκωτικά.

Η ίδια μίλησε στην ιστοσελίδα protothema.gr για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή.

Για μία ακόμη φορά σημειώνει ότι δεν έχει σχέση με τα ναρκωτικά. Περιγράφει μάλιστα πώς έγινε η σύλληψη ενώ υπογράμμισε ότι ο σύντροφός της είχε υποσχεθεί ότι είχε κόψει τις περιπέτειες με τα ναρκωτικά. Όπως είπε η Έλενα Πολυχρονοπούλου είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση ενώ τόνισε ότι στο πλευρό της είναι οι γονείς της.

Άλλωστε και η μητέρα της υποστήριξε ότι η πρώην παίκτρια ριάλιτι είναι αθώα σε συνέντευξη που έδωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Αναλυτικά όσα είπε η Έλενα Πολυχρονοπούλου στην ιστοσελίδα protothema.gr

– Πώς ήταν οι πρώτες ημέρες στη φυλακή;
Είναι πολύ δύσκολες. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να κάτσω σπίτι μου πέντε λεπτά, δυσκολεύομαι και θέλω να βγω μόλις τελειώσω τις δουλειές μου. Πόσο μάλλον να είμαι κλεισμένη εδώ μέσα, να μην μπορώ να είμαι δημιουργική, να μην μπορώ να κυνηγήσω τίποτα, να είμαι κλεισμένη σε μια φυλακή. Αυτό δεν υπάρχει, και εύχομαι πραγματικά να μην το ζήσει ποτέ κανένας άνθρωπος αυτό. Είναι τρομακτικό και αδιανόητο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχω. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψω την κατάσταση. Και για άλλη μία φορά πρέπει να ξεκαθαριστεί και να διαχωριστεί ότι δεν συνελήφθη εγώ με ναρκωτικά. Δεν υπήρχε πιθανότητα να έκανα κάτι τέτοιο στη ζωή μου.

– Τι βιώνετε;
Προσπαθώ να είμαι καλά. Εδώ μέσα δεν έχω και πολλές επιλογές. Επειδή βλέπω σε όλα τα media να παίζει το ίδιο μοτίβο με τον ίδιο τίτλο «Μοντέλο πιάστηκε με 7,5 κιλά κοκαΐνης», θέλω να διαχωρίσω την κατάσταση και να ξεκαθαρίσω ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν πιάστηκα εγώ με 7,5 κιλά. Το ακριβές και ορθό της υπόθεσης είναι ότι εγώ δεν έχω καμία σχέση με την κοκαΐνη. Ούτε με ναρκωτικές ουσίες, ούτε με τη μεταφορά, ούτε γνώση της συχνότητας της χρήσης, ούτε με τίποτε απ’ όλα αυτά. Το ότι γνώριζα για μια χρήση προσωπική του συντρόφου μου, η οποία υπήρξε παλαιότερα και για την οποία είχαμε τσακωθεί πάρα πολλές φορές, με αποτέλεσμα να χωρίσουμε και να επιστρέψω τουλάχιστον δύο με τρεις φορές στο πατρικό μου, με αυτό που βλέπω να βγαίνει -εκτός του ότι έχω καταστραφεί- είναι σαν να με δικάζουν για κάτι για το οποίο δεν υπάρχει κανένα στοιχείο. Το να βλέπω ότι συνελήφθη με ποσότητα ναρκωτικών, παρόλο που ούτε καπνίζω, ούτε πίνω, είναι αδιανόητο. Ισοδυναμεί με φόνο και το καταδικάζω. Σκοτώνεις κόσμο με το να μοιράζεις ναρκωτικά.

– Είστε στο ίδιο κελί με την Αφροδίτη Μπάρμπα;
Οχι. Δεν τη γνωρίζω την κοπέλα. Είμαι σε ένα κελί με άλλες τέσσερις κοπέλες. Αλλά αυτό δεν έχει τόση σημασία, γιατί ούτως ή άλλως θα αλλάξω κελί και θα ξαναλλάξω γιατί μας αλλάζουν συχνά.

– Πώς είναι το συναίσθημα να βρίσκεται κάποιος από τη μια στιγμή στην άλλη στη φυλακή;
Σταματάς ξαφνικά να ονειρεύεσαι, σταματάς να ελπίζεις, σταματάς να ζεις. Είναι μια διακοπή. Λες και πέφτεις σε ένα σκοτεινό πηγάδι που δεν έχει τέλος. «Εγώ και ο Δημήτρης» Κομβικό πρόσωπο στην υπόθεση της «λευκής κυρίας» που, σύμφωνα με την Αστυνομία, θα κατέληγε σε επώνυμους της παραλιακής και του Κολωνακίου, είναι ο Δημήτρης Ρεγγινίδης. Ο άνθρωπος με τον οποίο είχαν αποφασίσει στις 15 Οκτωβρίου να παντρευτούν στο δημαρχείο της Γλυφάδας. Ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι χρήστης και δήλωσε ότι για ένα χρέος 6.500 ευρώ που είχε δημιουργήσει την περίοδο της καραντίνας ανέλαβε τη μεταφορά της βαλίτσας με τα 7,8 κιλά κόκας, αξίας 800.000 ευρώ.

– Είχατε τσακωθεί για τις ουσίες;
Ναι. Αυτό ήταν κάτι που συνέβαινε παλαιότερα. Οταν μπήκαμε στην τελική ευθεία, μου είπε: «Σου ορκίζομαι σε ό,τι έχω ιερό ότι το έχω κόψει».

– Πότε είχε γίνει;
Πάει πολύς καιρός. Κοντεύει χρόνος. Και είναι προφανές ότι αν γνώριζα ότι συνέχιζε δεν θα έκανα το βήμα. Εγώ ήθελα να κάνω παιδί. Κάναμε προσπάθειες για παιδί. Και οι δικοί μου το γνώριζαν. Οταν λοιπόν εδώ και έναν χρόνο κάνω προσπάθειες για παιδί, αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα ήμουν τόσο ανεύθυνη για να κάνω προσπάθειες να φέρω στον κόσμο ένα πλάσμα το οποίο θα κινδύνευε να έχει πολλά προβλήματα από τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Είμαι 29 ετών, έχω κάνει του κόσμου τις σπουδές, δουλεύω από μικρό παιδί, ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει μόνη μου.

– Ο σύντροφός σας επιχείρησε να σας πλησιάσει μετά την προφυλάκιση;
Καλώς ή κακώς, είχαμε τέσσερα χρόνια σχέση. Προφανώς και προσπάθησε να μου πει: «Συγγνώμη που σου κατέστρεψα τη ζωή. Μας κατέστρεψα…», αλλά αυτή τη στιγμή αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί. Θέλω να καταλάβει το λάθος του και να πληρώσει γι’ αυτό που έκανε σε μένα. Και το ξέρει ότι θα πληρώσει γι’ αυτό που έχει κάνει και το έχει αποδεχτεί. Εγώ όμως που δεν φταίω και δεν είχα και γνώση των πραγμάτων δεν πρέπει. Είναι άδικο να είμαι εδώ.

– Τι θα του λέγατε;
Τίποτα δεν θα του έλεγα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Θα ήθελα απλά να βγω και να πιάσω τη ζωή από την αρχή.

– Θεωρείτε ότι ήταν μια λανθασμένη επιλογή ζωής;

Νομίζω ότι ούτε εκείνος το πίστευε ότι θα μπορούσε να με μπλέξει σε αυτή την κατάσταση. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι από έναν άνθρωπο που δεν μου είχε δώσει δείγματα ότι θέλει το κακό μου θα με έμπλεκε τόσο πολύ και θα ήταν και επιλογή του. Και αυτός για άλλους λόγους, ανωτέρας βίας, το έκανε. Δεν τον δικαιολογώ. Σε καμία περίπτωση. Ομως δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος που ήταν τριάμισι χρόνια μαζί μου ήθελε να με κλείσει στη φυλακή. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό.

-Τα πήρε όλα πάνω του.
Αυτή είναι η αλήθεια. Ετσι είναι. Δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Τι θα έκανε; Θα πήγαινε να με χρεώσει για κάτι που δεν έχω κάνει; Θα ήταν άνανδρος.

-Στο διαμέρισμα τι έγινε;
Εμένα η ρουτίνα μου έχει ως εξής: από νωρίς πηγαίνω στη δουλειά μου, δουλεύω αρκετές ώρες, πολλές φορές και από το σπίτι, και το τελευταίο δίμηνο δούλευα και στο περιοδικό «Λοιπόν» και έγραφα και στο «Yes». Καθάριζα το σπίτι μου, το τακτοποιούσα γιατί ετοιμαζόμασταν για γάμο, ήθελα να βρω τους στολισμούς. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα με καλούσαν να απολογηθώ γιατί έκανα δουλειές στο σπίτι.

– Πώς έγινε η σύλληψη;
Μπήκα στο σπίτι μου στις 4. Η έφοδος έγινε στις 7 παρά. Δεν θυμάμαι ακριβή ώρα. Αν γνώριζα το παραμικρό ή ανησυχούσα για το παραμικρό και γνώριζα ότι υπήρχε και ποσότητα στο σπίτι, θα είχα φροντίσει από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο σπίτι μου να απαλλαγώ από οτιδήποτε. Και επειδή προφανώς δεν ανησυχούσα για κάτι και προφανώς δεν είχα γνώση της κατάστασης, μπήκα στο σπίτι μου και έκανα τη ρουτίνα μου. Σφουγγάρισα γιατί το σκυλί είχε ουρήσει στο πάτωμα. Το σκυλί επειδή το έχουμε στο σπίτι και όταν μένει μόνο του αντιδρά και ουρεί, αυτό συμβαίνει με τα ζωντανά. Πήρα λοιπόν τα δύο μπολάκια όπου βάζουμε το νερό και το φαγητό του και επειδή ήταν λερωμένα από τα ούρα του, να τα απολυμάνω. Κατά τη στιγμή της εφόδου ήμουν στο μπάνιο και έκανα την ανάγκη μου. Μόλις είχα τελειώσει τις δουλειές, ήθελα να κάνω ένα μπάνιο, να ξεντυθώ, να κάνω την ανάγκη μου. Και ακούω στην πόρτα να προσπαθεί κάποιος να μπει με το κλειδί. Νόμιζα ότι ήταν ο Δημήτρης. Και επειδή όταν είμαι μόνη μου βάζω τον σύρτη γιατί φοβάμαι, του φωνάζω: «Μισό λεπτό, έρχομαι». Γιατί ποιος άλλος να έχει το κλειδί του σπιτιού μου; Αυτός συνεχίζει να επιμένει να πάει να ανοίξει την πόρτα. Και φοβήθηκα, γιατί κατάλαβα ότι δεν ήταν ο Δημήτρης και είπα: «Ποιος προσπαθεί να εισβάλει στο σπίτι μου;». Φώναξα «ποιος είναι;» και δεν μου απάντησαν. Κοίταξα από το ματάκι και μου το είχαν κλείσει. Φώναζα «ποιος είναι; Δεν ανοίγω» και συνέχιζα να φωνάζω γιατί είχα φοβηθεί. Τότε μου είπαν «Αστυνομία» και άνοιξα κατευθείαν γιατί φοβήθηκα μην έχει τρακάρει ο Δημήτρης.

– Οι αστυνομικοί είπαν ότι σας είδαν να ρίχνετε τις ουσίες στη λεκάνη.
Σας παρακαλώ, πείτε μου πώς το λένε αυτό; Και προφανώς, γι’ αυτό προφυλακίστηκα, γιατί ήταν ο λόγος του αστυνομικού εναντίον του δικού μου, τα λεγόμενά του εναντίον των δικών μου των λεγομένων.

– Στη δικογραφία προκύπτει ότι ένας πληροφοριοδότης έδωσε εσάς και τον σύντροφό σας. Δεν ανέφερε μόνο το όνομα του συντρόφου σας, αλλά και το δικό σας.
Αυτό δεν μπορεί να συνέβη. Διάβασα στη δικογραφία ότι μας παρακολουθούσαν πέντε ημέρες. Πού ήταν η Λένια στο κάδρο των πέντε ημερών; Πού ήμουν; Το ότι παρακολουθείτε έναν άνθρωπο γιατί έχετε την πληροφορία και δεν τον βλέπετε πουθενά, για ποιον λόγο τον προφυλακίζετε, για να σωφρονιστεί; Ποιος είναι ο λόγος; Για την επιλογή που έκανα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο; Γιατί μόνο γι’ αυτό με τιμωρούν. Δεν έχετε ερωτευτεί ποτέ λάθος άνθρωπο; Γιατί εγώ ξέρω πάρα πολλούς ανθρώπους που ερωτεύονται λάθος ανθρώπους. Πού να γνώριζα τι κάνει;

– Οι επόμενες κινήσεις σας ποιες είναι;
Δεν γνωρίζω. Τα έχω αφήσει όλα στον δικηγόρο μου, τον κ. Παντελή Κοκοτό, και τους οικείους μου. Αυτοί ξέρουν πώς θα διαχειριστούν την κατάσταση, ελπίζω να με βοηθήσουν, θέλω όσο το δυνατόν συντομότερα να φύγω από εδώ. Πιστεύω ότι θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον μου, οπότε πιστεύω ότι πολύ-πολύ σύντομα θα ξεμπερδέψω από αυτή την κατάσταση.

– Υπάρχουν άνθρωποι που σας στηρίζουν;
Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν. Εχω πολλούς ανθρώπους στο πλευρό μου. Τους γονείς και τους φίλους μου. Δεν χρειάστηκε να μετρήσω τους φίλους μου. Είναι όλοι δίπλα μου. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Και άνθρωποι που δεν περίμενα ότι θα ήταν δίπλα μου είναι δίπλα μου.

– Σκέφτεστε τη ζωή σας μετά; Ονειρεύεστε;
Δεν ονειρεύομαι. Δεν ονειρεύομαι καθόλου πια… Δεν μπορώ να ονειρευτώ τίποτα πίσω από τα κάγκελα.

– Γιατί; Είστε ένας άνθρωπος καλλιεργημένος.
Ναι, όμως, όλα αυτά τα χάνω. Το γεγονός ότι γίνεται τηλεδίκη και μου χρεώνουν πράγματα χωρίς να τα έχω κάνει, χωρίς να τα έχω πει και τελικά βγήκα ένοχη χωρίς να είμαι, ενώ υπάρχει ακόμα το τεκμήριο της αθωότητας, με πλήγωσε, με στεναχώρησε και με έριξε ακόμη περισσότερο. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να ονειρευτώ εδώ μέσα. Οταν με το καλό βγω -εύχομαι πραγματικά να είναι σύντομα και το πιστεύω ότι θα είναι σύντομα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα εις βάρος μου-, τότε θα μπορέσω και πάλι να ονειρευτώ και να ξεκινήσω τη ζωή μου.

– Θα αλλάζατε κάτι σε όλη αυτή την πορεία;
Θα άλλαζα. Θα είχα μοιραστεί αυτό που συνέβαινε με τους γονείς μου.

Dailymedia.com.gr

πηγή :https://dailymedia.com.gr/media/19020/den-troo-den-yparcho-i-proti-synenteyxi-tis-elenas-polychronopoyloy-mesa-apo-ti-fylaki-vid.html

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Δολοφονία Μοσχούρη: Πώς εμπλέκεται ο «Έντικ» από το Ντουμπάι στο συμβόλαιο θανάτου
Ελλάδα

Δολοφονία Μοσχούρη: Πώς εμπλέκεται ο «Έντικ» από το Ντουμπάι στο συμβόλαιο θανάτου

Απρ 27, 2025
Ηλεκτρικό ρεύμα: Περίπου 32.000 επιχειρήσεις χάνουν την επιδότηση γιατί κλέβουν ρεύμα
Ελλάδα

Ηλεκτρικό ρεύμα: Περίπου 32.000 επιχειρήσεις χάνουν την επιδότηση γιατί κλέβουν ρεύμα

Απρ 26, 2025
Φορολογικές δηλώσεις: Ολοκληρώθηκε η αυτοματοποιημένη υποβολή των προσυμπληρωμένων
Ελλάδα

Φορολογικές δηλώσεις: Ολοκληρώθηκε η αυτοματοποιημένη υποβολή των προσυμπληρωμένων

Απρ 25, 2025
Αυτοδιοικητικές εκλογές: Καταργείται ο β’ γύρος – Πώς θα βγαίνουν οι δήμαρχοι
Featured

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Καταργείται ο β’ γύρος – Πώς θα βγαίνουν οι δήμαρχοι

Απρ 25, 2025
Δήμαρχος Πόρου για επίθεση σε 85χρονη: «Δεν ήταν οργανωμένη συμμορία, ήθελαν να κάνουν ένα αστείο»
Ελλάδα

Δήμαρχος Πόρου για επίθεση σε 85χρονη: «Δεν ήταν οργανωμένη συμμορία, ήθελαν να κάνουν ένα αστείο»

Απρ 24, 2025
Άρης Μουγκοπέτρος: «Πες την αλήθεια για την κροτίδα» – Τι ζητά από τον φίλο του
Ελλάδα

Άρης Μουγκοπέτρος: «Πες την αλήθεια για την κροτίδα» – Τι ζητά από τον φίλο του

Απρ 23, 2025
Next Post
Καιρός: Πέμπτη με βροχές, θυελλώδεις ανέμους και νέα πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός: Πέμπτη με βροχές, θυελλώδεις ανέμους και νέα πτώση της θερμοκρασίας

ΟΠΕΚΑ: Σήμερα καταβάλλεται η 4η δόση για το επίδομα παιδιού – Όλες οι πληρωμές

ΟΠΕΚΑ: Σήμερα καταβάλλεται η 4η δόση για το επίδομα παιδιού - Όλες οι πληρωμές

Τροπολογία για αναισθησιολόγους: Θα πληρώνονται €250 για κάθε εφημερία σε ΜΕΘ εκτός Αττικής

Τροπολογία για αναισθησιολόγους: Θα πληρώνονται €250 για κάθε εφημερία σε ΜΕΘ εκτός Αττικής

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd