Delicatessen Ζαρογιάννη: Ο γαστριμαργικός σταθμός των Τρικάλων που κρύβει θησαυρούς εκλεκτών γεύσεων από την Ελλάδα κι όλο τον κόσμο

Εάν είσαστε από εκείνους που αναζητάτε τις εκλεκτές γεύσεις, τότε το Delicatessen Ζαρογιάννη το οποίο ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στην οδό Μιαούλη 16 στα Τρίκαλα, θα αποτελέσει για εσάς έναν γαστριμαργικό σταθμό. Έναν σταθμό που κρύβει θησαυρούς εκλεκτών γεύσεων και ποιότητας από την Ελλάδα, αλλά κι όλο τον κόσμο.Το Ζαρογιάννη Delicatessen φιλοξενεί στα ράφια του την κληρονομιά της ελληνικής γης τιμώντας τους μικρούς παραγωγούς. Επιλέξτε ανάμεσα σε δεκάδες παραδοσιακά προϊόντα από την τεράστια ποικιλία ελληνικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας που έρχονται στο κατάστημα από γνωστά και καταξιωμένα brand στο χώρο των τροφίμων με τα οποία συνεργάζεται.

Στο Ζαρογιάννη Delicatessen επιλέγουν να φέρουν στο τραπέζι μας το καλύτερο και το εκλεκτό χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα. Πρόκειται για έναν παράδεισο εκλεκτών προϊόντων διατροφής με γεύσεις από όλο τον κόσμο.

Εδώ ο καταναλωτής θα βρει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας που έχουν επιλεγεί ένα προς ένα με αυστηρά γευστικά και ποιοτικά κριτήρια. Όλη η Ελλάδα, όλος ο κόσμος σε ένα κατάστημα…

Στα ράφια του θα βρείτε αλλαντικά, τυροκομικά (εκτός από τα γνωστά κασέρια που παράγει δεκαετίες τώρα -από το  1959- η οικογένεια  Ζαρογιάννη, δεκάδες άλλες ετικέτες), σάλτσες, ζυμαρικά, λάδια, όσπρια, κρασιά, μαρμελάδες, γλυκά και δεκάδες ακόμη προϊόντα τα οποία μας συστήνουν οι άνθρωποι του καταστήματος. Η λίστα είναι μεγάλη και οι γεύσεις άκρως δελεαστικές και μας ταξιδεύουν πέρα από τα γεωγραφικά όρια της χώρας μας με εκλεκτά ξένα,  ελβετικά ολλανδικά γαλλικά, τυριά κι αλλαντικά.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο ελληνικό gourmet προϊόν καθώς αποτελεί πεποίθηση των ιδιοκτητών ότι gourmet δεν  είναι μόνο το εξεζητημένο, αλλά οποιοδήποτε τρόφιμο ή συνταγή που έχει αληθινή ποιότητα με προσοχή στη λεπτομέρεια όπως είναι μία κορυφαία φέτα για παράδειγμα.

Πλέον ο καταναλωτής αναζητεί έναν λιγότερο απρόσωπο τρόπο αγορών με επίκεντρο ποιοτικά προϊόντα. Το κοινό στρέφεται στην αναζήτηση αγνών κι εκλεκτών τροφών  με έγνοια: την προέλευση των προϊόντων που βάζει στο τραπέζι καθώς και στη γευστική υγιεινή λύση.

Η περιήγηση στο Ζαρογιάννη Delicatessen κρύβει πολλές εκπλήξεις κι αφήνει ευχαριστημένους και τους πιο απαιτητικούς της γεύσης με τα επιλεγμένα προϊόντα του από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Info

Ζαρογιάννη Delicatessen

Μιαούλη 16, Τρίκαλα

Τηλ. 2431039659