Δάκρυα χαράς για τη μικρή Ραφαέλα-Έγινε το πρώτο βήμα

Μετά από πολλά προσκόμματα και πολύ πίεση, πολύ αγώνα αλλά και μεγάλη συμπαράσταση, τελικά σήμερα ήρθε το ευχάριστο νέο για τη μικρή Ραφαέλα από την Καλαμπάκα. Τη μικρούλα που έχει συγκινήσει το πανελλήνιο με την περιπέτειά της, αφού μετά από τροχαίο τον περασμένο Οκτώβρη νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Ο φυσίατρος έδωσε τελικά την έγκρισή του για να μεταφερθεί για νοσηλεία στο εξωτερικό. Το πρώτο βήμα έγινε.

Απομένει όμως κάτι ακόμη που είναι εξίσου σημαντικό απάντηση των νοσηλευτικών κέντρων στην Αγγλία και τη Γερμανία, να λυθεί το θέμα της αεροδιακομιδής, αλλά και η έγκριση του ΕΟΠΠΥΥ.

«Το χαρτί το έστειλα με φαξ. Γράφει 2 λέξεις “ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ”. Το έδωσα στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, το μεταφράζουμε, το στέλνουμε Γερμανία κι Αγγλία μας απαντούν αν γινόμαστε δεκτοί, καταθέτουμε στην επιτροπή του ΕΟΠΥΥ και ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕ…ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ……Γιατί έχουμε και το θέμα της αεροδιακομιδής…Δ εν πιστεύω να μας κόψει ο ΕΟΠΥΥ» λέει χαμογελώντας επιτέλους η μητέρα της μικρής Ραφαέλας, Αντιγόνη Γάτου η οποία έδωσε ένα μεγάλο αγώνα όλο αυτό το διάστημα. Τον αγώνα της μάνας που παλεύει για τη ζωή του παιδιού της. Την αγωνία και τον πόνο της συμμερίστηκαν χιλιάδες άνθρωποι οι οποίοι υπέγραψαν το ψήφισμα για την επίλυση του θέματος της μικρής. Περισσότερες από 17.000 άνθρωποι υπέγραψαν κι ενημερώνονται σε καθημερινή βάση για την πορεία της υγείας της μικρής που όλοι αγαπήσαμε μέσα από την περιπέτειά της.

Σε αναμονή λοιπόν για να δούμε την εξέλιξη. Ας ελπίσουμε θα πάνε όλα καλά από εδώ και στο εξής κι ότι δεν θα μπουν άλλα εμπόδια.