Crop jacket: Η νέα τάση στα ανοιξιάτικα πανωφόρια που θα σε ξετρελάνει

Crop jacket: Η νέα τάση στα ανοιξιάτικα πανωφόρια που θα σε ξετρελάνει

Μπορεί ο καιρός τις τελευταίες μέρες να είναι λίγο συννεφιασμένος και βροχερός αλλά η άνοιξη έχει έρθει και τα ανοιξιάτικα πανωφόρια που έχουμε λατρέψει ήδη είναι πολλά! Τα crop jackets είναι η νέα τάση που θα αγαπήσουμε όλη την ανοιξιάτικη σεζόν και παρακάτω θα δεις πώς τα φοράνε ήδη οι πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο.

#1. Έχουμε ήδη πει ότι το καπιτονέ ύφασμα είναι trend είτε σε παλτό, είτε σε μπουφάν είτε σε crop jackets.

#2.Tα δερμάτινα jackets είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις και πολλές fashionistas τα επιλέγουν σε crop jackets, άλλες σε blazers και άλλες σε καμπαρντίνες. Εσένα ποιο στιλ σου αρέσει περισσότερο;

#3. Τα κοντά blazer έχουν αγαπηθεί από πολλά it girls που τα συνδυάζουν με άνετα παντελόνια σε έντονους τόνους και μπότες.

#4. Τα oversized crop jackets είναι μια από τις δικές μου αγαπημένες τάσεις και στα καταστήματα και σε online shops θα βρεις μερικά εκπληκτικά statement κομμάτια που θα δώσουν αμέσως στιλ στην εμφάνισή σου.

Tip! Ένα jacket σε ιδιαίτερο σχέδιο μπορεί εύκολα να αναβαθμίσει την εμφάνισή σου ακόμα και αν το υπόλοιπο σύνολο είναι basic.

 

πηγή : https://www.faysbook.gr/moda/crop-jacket-i-nea-tasi-sta-anoixiatika-panoforia-poy-tha-se-xetrelanei/?fbclid=IwAR1skRwqwvW20tAE-siYIXvsIQRNriL-bi_ovGjxz4iN0-uYnYfRDSXtcZY