Χρυσαφένιες μπουκιές κοτόπουλου

Χρυσαφένιες μπουκιές κοτόπουλου, ιδανικό πιάτο και για μπούφε ..
Συνταγή για πολύ βιαστικούς…

Υλικά:

2 στήθη κοτόπουλου
10 φέτες μπέικον
1 λεμόνι τον χυμό
1 κουταλιά κίτρινο κάρυ
φρέσκια ρίγανη αλάτι
3 κουταλιές καβουρδισμενο σουσάμι

Εκτέλεση:

Κόψτε το κοτόπουλο σε μπουκιές, ρίξτε το κάρυ και την ρίγανη.  Ανακατέψτε καλά, βάλτε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και ρίξτε το μέσα.  Κόψτε και ρίξτε και το μπέικον σε μικρά κομμάτια.   Ανακατεύετε μέχρι να πάρει χρώμα.  Αφειστε το κοτόπουλο να είναι ζουμερό, μην το κάψετε εννοώ και σβήστε με τον χυμό από ένα μεγάλο λεμονι.  Σβήστε την φωτιά και αφήστε μέσα στο τηγάνι για λίγα λεπτά πριν σερβίρετε.  Καβουρδίστε το σουσάμι σε ένα κατσαρολακι ή μπρίκι πασπαλίστε το κοτόπουλο και αναμένετε εντυπώσεις από τους αγαπημένους σας .

 

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.