Χρυσαφένιες μπουκιές κοτόπουλου

Χρυσαφένιες μπουκιές κοτόπουλου… Ιδανικό φαγάκι και για μπούφε… Συνταγή για πολύ βιαστικούς …

Υλικά

2 στήθη κοτόπουλου
10 φέτες μπέικον
1 λεμονί τον χυμό
1 κουταλιά κίτρινο κάρυ
φρέσκια ρίγανη

αλάτι
3 κουταλιές καβουρδισμένο σουσάμι

Εκτέλεση

Κόψτε το κοτόπουλο σε μπουκιές, ρίξτε το κάρυ και την ρίγανη και ανακατέψτε καλά.  Βάλτε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και ρίξτε το μέσα.  Κόψτε και ρίξτε  το μπέικον σε μικρά κομμάτια. Ανακατέψτε μέχρι να πάρει χρώμα, αφειστε το κοτόπουλο να είναι ζουμερό, μην το κάψετε εννοώ.  Σβηστε με τον χυμό από ένα μεγάλο λεμόνι.  Σβήστε την φωτιά και αφήστε μέσα στο τηγάνι για λίγα λεπτά πριν σερβίρετε. Καβουρδίστε το σουσάμι σε ένα κατσαρολακι ή μπρίκι πασπαλίστε το κοτόπουλο και αναμένετε εντυπώσεις από τους αγαπημένους σας .

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.