Χριστουγεννιάτικο look για γιορτινά όνειρα στην κρεβατοκάμαρα-Hot ιδέες διακόσμησης από το κατάστημα KLEOPATRA HOME STYLE

Χριστούγεννα χωρίς στολισμό στο σπίτι δεν νοούνται. Το γιορτινό στόλισμα του σπιτιού από άκρη σε άκρη επιβάλλεται και φυσικά αυτή η γιορτινή ατμόσφαιρα δεν πρέπει να απουσιάζει κι από το υπνοδωμάτια. Το κατάστημα KLEOPATRA HOME STYLE  μας παρουσιάζει τις πιο hot ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση υπνοδωματίου που θα λατρέψεις!

Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να έχεις ένα όμορφο και εορταστικό αποτέλεσμα. Στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση υπνοδωματίου ενδείκνυνται τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Ξεκίνα με  μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα που μπορείς να βάλεις και πάνω σε ένα τραπέζι ή διακόσμησε κλαδιά με γιορτινά στολίδια. Χριστουγεννιάτικες φιγούρες, χιονάνθρωποι, ξωτικά, τάρανοι, κάλτσες και ζωάκια είναι μια πολύ όμορφη ιδέα. Φτιάξε μια χριστουγεννιάτικη σύνθεση που θα εντυπωσιάσει ή κρέμασέ τα ακόμη και στα πόμολα της ντουλάπας.

Φυσικά και το κρεβάτι πρέπει να στολιστεί χριστουγεννιάτικα, ώστε τα όνειρα σου να είναι γιορτινά! Με 2 – 3 απλες πινελιές μπορείς να κάνεις μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κρεβατιού, απλά φαντασμογορική!

Δώσε εορταστικό ύφος στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση υπνοδωματίου προσθέτοντας χριστουγεννιάτικα χρώματα όπως το κόκκινο – πράσινο ή αν θέλεις κάτι πιο μοντέρνο το λευκό – χρυσό. Τοποθέτησε χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια και  συνδύασέ τα με τα μαξιλάρια σου και τα αντίστοιχα χριστουγεννιάτικα σκεπάσματα και ριχτάρια.

Μην ξεχάσεις να τονώσεις τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση υπνοδωματίου σου με μοναδικές λεπτομέρειες στα παράθυρα που θα κάνουν τη διαφορά. Κουρτίνες, γιρλάντες και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια θα σκορπίσουν στο υπνοδωμάτιο σου λίγη από τη χριστουγεννιάτικη χρυσόσκονη!


Info

“Κλεοπάτρα Κουτσάγια”- KLEOPATRA HOME STYLE

Κουρτίνες – Λευκά είδη – Παιδικά

Καραϊσκάκη 16, Τρίκαλα

Τηλ. 2431022414

Fb: Κλεοπάτρα Κουτσάγια. Κουρτίνες – Λευκά είδη – Παιδικά.

Instagram: kleopatra.koutsagia