Christos Costarellos: Ο ταλαντούχος Τρικαλινός σχεδιαστής που έντυσε νύφη την πρώτη κυρία της Αγγλίας

Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον και η αγαπημένη του Κάρι Σίμοντς παντρεύτηκαν κρυφά το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, έχοντας μαζί τους μόλις 30 καλεσμένους και αυτός ο γάμος είχε… άρωμα από Ελλάδα αφού το νυφικό της ήταν δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Christos Costarellos.

Ο κύριος και η κυρία Τζόνσον είναι ήδη γονείς ενός αγοριού ενός έτους και η τελετή του γάμου τους έγινε στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίστερ.

Η ανακοίνωση του γάμου τους ανέφερε:

Ο Πρωθυπουργός και η κα Σίμοντς παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα σε μια μικρή τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ. Το ζευγάρι θα γιορτάσει τον γάμο του με συγγενείς και φίλους το επόμενο καλοκαίρι”.

Mετά τον γάμο τους, οι νεόνυμφοι φωτογραφήθηκαν στον κήπο της Downing Street.

Το εντυπωσιακό νυφικό διά χειρός Έλληνα σχεδιαστή

Για αυτή τη σημαντική στιγμή, η πρώτη κυρία της Αγγλίας επέλεξε ένα ολόλευκο ρομαντικό boho νυφικό με τούλι, κεντημένα λουλούδια και εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

Και ενώ όλοι θα περίμεναν ότι θα επιλέξει ένα νυφικό βρετανού σχεδιαστή, εκείνη προτίμησε Έλληνα σχεδιαστή, καθώς ταίριαζε απόλυτα στο bridal look που ήθελε για την ημέρα του γάμου της.

Δεν άργησε μάλιστα να γίνει γνωστό, ότι επρόκειτο για μια υπέροχη δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Christos Costarellos, ο οποίος έχει κατακτήσει μια σημαντική θέση στη βιομηχανία της μόδας και θεωρείται ο μετρ των ρομαντικών νυφικών.

Μέσα σε λίγες ώρες, το νυφικό το οποίο πωλείται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Αγγλία και όχι μόνο, έγινε sold out λίγες ώρες αφού το φόρεσε κυρία Τζόνσον.

Όσο για το κόστος του, ανέρχεται σε 2,870 λίρες.

Ποιος είναι ο Christos Costarellos (Χρήστος Κωσταρέλος)

O Christos Costarellos είναι ένας καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής με έμφυτο ταλέντο να δημιουργεί αιθέρια σχέδια τα οποία συνδυάζουν την κομψότητα και τη φινέτσα με ένα new-romantic χαρακτήρα, ενσωματώνοντας vintage αναφορές και τη διαχρονική ομορφιά του παρελθόντος.

Το στιλ του είναι ρομαντικό, chic, boho με hippie πινελιές που αναδεικνύουν τα κομψά σχέδια και τις μοναδικές διαφάνειες. Χρησιμοποιεί πολυτελή υφάσματα με κυρίαρχα τη δαντέλα και το εξαίσιο μετάξι, ενώ στα νυφικά ενσωματώνονται καθημερινά stylish στοιχεία όπως deux-pièce, croptops και αέρινες φούστες δίνοντας άλλη διάσταση στο νυφικό look.

Ο Χρήστος Κωσταρέλος γεννήθηκε στο Ντύσελντορφ της Γερµανίας και η πρώτη του επαφή µε τον κόσμο της μόδας έγινε σε νεαρή ηλικία νωρίς καθώς και οι δύο γονείς του εργάζονταν στο χώρο της μόδας. Κατάγεται από τα Τρίκαλα. Επαναπατρίστηκε σε νεαρή ηλικία και εγκαταστάθηκε με την οικογένεια του στην Αγία Μονή όπου και έζησε μέχρι το τέλος του Λυκείου. Σπούδασε σχέδιο µόδας στη Σχολή ∆ηµητρέλη (Θεσσαλονίκη) και αργότερα ολοκλήρωσε τις σπουδές του µε πτυχίο Ενδυµατολογίας στο London College of Fashion (Αγγλία).

Το 1998, για πρώτη φορά λανσάρει την προσωπική συλλογή του και κατά τη διάρκεια των 14 χρόνων που ακολούθησαν δημιουργήθηκε και εδραιώθηκε στην Ελληνική και διεθνή αγορά ο Οίκος Christos Costarellos. Πάντα με απίστευτη αφοσίωση στην δεξιοτεχνία και την απαιτητική τεχνική του moulage και της υψηλής ραπτικής, συνδυάζει την αγάπη του για το χρώµα µε χαρακτηριστικά λοξά κοψίµατα στις προσωπικές Nouvelle Couture δημιουργίες.

Πάντα έμπνευσή του και σημείο αναφοράς των σχεδίων του είναι το αρχαίο ελληνικό, προσδίδοντας κίνηση και ροή σε κάθε του δημιουργία. ∆ύο βασικά στοιχεία που εκφράζουν την αιώνια αναζήτηση του σχεδιαστή για γνώση, εξέλιξη και έμπνευση.

Άνοιξε το πρώτο κατάστημά του στην Ελλάδα το 1998 και πάντα τα νυφικά του ήταν έργα τέχνης, καθώς δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες.

Τα νυφικά του και ρούχα διατίθενται σε πάνω από 50 σημεία πώλησης σε όλον τον κόσμο όπως τα Harrods του Λονδίνου, Moda Operandi και Harvey Nichols.

Υπενθυμίζεται ότι τον Φεβρουάριο του 2020, ο Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν και ετοίμαζαν τον γάμο τους.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

sportrikala.gr