TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Χωριάτικο Χοτ-Ντογκ

Σεπ 28, 2019
in Μαγειρική
Χωριάτικο Χοτ-Ντογκ
Share on FacebookShare on Twitter

Πως μπορεί να γίνει ένα χοτ-ντογκ σπιτικό και πεντανόστιμο;Νομίζω μετά από αυτή την συνταγή θα καταλάβετε τι εννοώ.Μαλακό αφράτο ψωμάκι με χωριάτικο λουκάνικο.Μπορεί να γίνει ανάλογα με το γούστο του καθενός. Σας δίνω κάποιες ιδέες και προσαρμώστε το όπως θέλετε. Πάμε γρήγορα κουζίνα να φτιάξουμε το τέλειο σάντουιτς…

Θα χρειαστώ για τα ψωμάκια
1 1/4 κούπας χλιαρό γάλα

2 κ.σ. ξερή μαγιά (2 φακελάκια)

2 κ.σ. ζάχαρη
1/3 κούπας βούτυρο

1 μεγάλο αυγό

3 1/2 κούπες περίπου αλεύρι
1 κ.γ. αλάτι

1 αυγό,σουσάμι και 1 κ.γ. νερό να αλείψω τα ψωμάκια

Πως τα φτιάχνω
Στο μπολ του μίξερ βάζω το χλιαρό γάλα-μαγιά-ζάχαρη-λιωμένο βούτυρο-αυγό.
Προσθέτω 3 1/4 αλεύρι και το αλάτι ανακατεύω σιγά σιγά γύρω στα 10 λεπτά.
Άν χρειαστεί προσθέτω και άλλο αλεύρι μέχρι να ξεκολήσει από τον κάδο.
Έχω μια ζύμη μαλακή ελαστική που κολλάει λίγο την χωρίζω σε 8 κομμάτια.

Τους δίνω σχήμα τα ανοίγω λίγο και τα κάνω σαν ρολάκια τα βάζω στην λαμαρίνα,με λαδόκολλα με κενό μεταξύ τους.Σκεπάζω με μια μεμβράνη και αφήνω 10 λεπτά.
Ανάβω τον φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να φουσκώσουν τα ψωμάκια.
Τα αλείφω απαλά με το διάλειμα αυγού πασπαλίζω με σουσάμι και ψήνω 12-15 λεπτά.
Μόλις ψηθούν αφήνω 5 λεπτά και τα φυλάω σε τάπερ η τα βάζω στην κατάψυξη.

Μπορούμε να τα κάνουμε μικρότερα η μεγαλύτερα η στρόγγυλα απλά ίδιο μέγεθος.
Εγώ τα ζύγισα να έχουν το ίδιο βάρος και να ψηθούν ομοιόμορφα.

Έβρασα για λίγο τις πατάτες και μετά τις έκοψα χοντρές φέτες. Σε άλλες έβαλα ρίγανη σε άλλες καπνιστή πάπρικα και άλλες, τις πασπάλισα με τρίμματα από κράκερς με γεύση τυρι-μπέικον.Τις έψησα για 10 λεπτά στους 250 βαθμούς να ξεροψηθούν.

Μαρμελάδα ντομάτα
Έβαλα σε μέτρια φωτιά ντοματίνια και μισή ποσότητα ζάχαρη.
Πρόσθεσα 1/2 λεμόνι-αλάτι-πιπέρι-τζίντζερ άφησα να βράσει 10-15 λεπτά

Καραμελωμένα κρεμμύδια 

1 κ.σ. βούτυρο 2-3 κρεμμύδια σε φέτες,ανακατεύω 5-10 λεπτά προσθέτω 1 κουταλιά ζάχαρη και ανακατεύω. Μόλις πάρουν χρώμα σβήνω με 1 κ.σ μπαλσάμικο.

Ψήνω σε σχαροτήγανο τα λουκάνικα και στήνω τα Χοτ-Ντογκ. Βάζουμε ή βγάζουμε ότι μας αρέσει ταιριάζει πολύ και η λαχανοσαλάτα.  Αντί για λουκάνικο βάλτε πανσέτα,σουβλάκι ή ψαρονέφρι. Όρεξη και φαντασία να έχουμε και φτιάχνουμε θαύματα!

«Καλή νόστιμη επιτυχία elpidas little corner»

Καλή επιτυχία .

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Ελπίδα Χαραλαμπίδου , τις συνταγές της οποίας μπορείτε να δείτε και στην σελίδα της :http://elpidaslittlecorner.blogspot.gr/2016/11/blog-post_9.html

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μυζηθρόπιτες
Μαγειρική

Μυζηθρόπιτες

Απρ 25, 2025
Αλμυρά μπισκοτάκια
Μαγειρική

Αλμυρά μπισκοτάκια

Απρ 24, 2025
Μηλόπιτα στο τηγάνι
Μαγειρική

Μηλόπιτα στο τηγάνι

Απρ 24, 2025
Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα
Featured

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα

Απρ 23, 2025
Μπουγάτσα
Μαγειρική

Μπουγάτσα

Απρ 23, 2025
Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης
Μαγειρική

Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης

Απρ 23, 2025
Next Post
Σήμερα Γιορτάζουν

Σήμερα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου Γιορτάζουν

Σαν σήμερα 28 Σεπτεμβρίου

Σαν σήμερα 28 Σεπτεμβρίου

ΑΣΕΠ: 65 προσλήψεις στο Μουσείο της Ακρόπολης – Πότε λήγει η προθεσμία αιτήσεων

ΑΣΕΠ: 65 προσλήψεις στο Μουσείο της Ακρόπολης - Πότε λήγει η προθεσμία αιτήσεων

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd