“Χωρέμειο Έπαθλο”… Μέγιστη παιδιατρική διάκριση για τη χώρα μας με… άρωμα Τρικαλινό

Με τη μέγιστη παιδιατρική διάκριση για τη χώρα μας, το “Χωρέμειο Έπαθλο”, τιμήθηκε ομάδα ιατρών μεταξύ των οποίων κι ο Τρικαλινός παιδίατρος Γρηγόριος Χατζηπαρασίδης.

Στο 59ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο η ομάδα που αποτελείται από οκτώ επιστήμονες από τρεις διαφορετικές πόλεις απέσπασε από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία το Χωρέμειο Έπαθλο για τη συμμετοχή τους στην εργασία με θέμα: «Διακύμανση της αναπνευστικής λειτουργίας σε υγιή παιδιά και εφήβους: Επίδραση της ηλικίας και κλινικές προεκτάσεις».

Η ομάδα αποτελείται από τους: Ειρήνη-Σοφία Φρίμα, Δήμο Γιδάρη, Νικόλαο Καρανταγλή, Γρηγόριο Χατζηπαρασίδη, Άρης Μπερτζουάνη, Ηλία Θεοδωρακόπουλο, Μιχάλη Ανθρακόπουλο και Σωτήριο Φούζα.

“Δύο χρόνια πριν, οκτώ επιστήμονες από τρεις διαφορετικές πόλεις αλλά με κοινές ανησυχίες, αποφασίσαμε την εκπόνηση μιας πρωτοποριακής μελέτης. Δύο χρόνια μετά, η ομάδα μας τιμήθηκε με τη μέγιστη παιδιατρική διάκριση για τη χώρα μας, το “Χωρέμειο Έπαθλο”. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της ομάδας και κυρίως στον Σωτήρη Φούζα που μου έδωσαν την δυνατότητα να αποτελέσω μέρος αυτής της υπέροχης προσπάθειας” αναφέρει ο κ. Χατζηπαρασίδης.