TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Χοιρινό πικάντικο με γεμιστές πατάτες

Ιαν 28, 2018
in Μαγειρική
Χοιρινό πικάντικο με γεμιστές πατάτες
Share on FacebookShare on Twitter
Βγήκε εξαιρετικό.Δοκιμάστε το…

Υλικά για το χοιρινό για 2 μερίδες :
500 γρ. χοιρινό κρέας
4 κ.σ. κρέμα βαλσάμικου με πορτοκάλι
3 κ.σ. μουστάρδα
3 κ.σ. κέτσαπ πικάντικο (παρόμοια με bbq sauce-υπάρχει έτοιμο στην αγορά)
χυμό πορτοκάλι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κρεμμύδι
1 πιπεριά Φλωρίνης
ρίγανη
αλάτι
Εκτέλεση :
Πλένουμε και κόβουμε σε μέτρια κομμάτια το κρέας μας. Σε ένα βαθύ πιάτο το μαρινάρουμε με τη μουστάρδα, την πικάντικη κέτσαπ,την κρέμα βαλσάμικου και το χυμό πορτοκάλι.  Προσθέτουμε αλάτι και ρίγανη και αφήνουμε το κρέας μία περίπου ώρα στο ψυγείο, ώστε να πάρει γεύση από τη μαρινάδα. Όταν παρέλθει αυτός ο χρόνος,ψιλοκόβουμε το σκόρδο και μπήγουμε τα κομματάκια στο κρέας.  Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια τις πιπεριές και το κρεμμύδι και μαζί μετο μαριναρισμένο κρέας,τα τοποθετούμε σε γάστρα.  Προσθέτουμε ελαιόλαδο και λίγο νερό.  Ψήνουμε στους 200 στον αέρα, με κλειστό καπάκι για μία περίπου ώρα
YΛΙΚΑ για τις γεμιστές πατάτες :
Κάθε πατάτα,αντιστοιχεί σε μία μερίδα
1 μεγάλη πατάτα
40 γρ. γάλα εβαπορέ
2 φέτες μπέικον
1 κομμάτι φέτα τριμμένο γκούντα
λίγη πιπεριά Φλωρίνης
λίγο κρεμμύδι ή και σκόρδο
λίγο καλαμπόκι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
μαϊντανό
Εκτέλεση:
Ξεκινάμε πλένοντας καλά την πατάτα με τη φλούδα.  Στη συνέχεια την τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και την ψήνουμε στο φούρνο,στον αέρα στους 230 βαθμούς για περίπου μία ώρα. Όταν μαλακώσει το εσωτερικό,το οποίο μπορούμε να ελέγξουμε τρυπώντας με ένα πιρούνι,κόβουμε την πατάτα κατά μήκος,δημιουργώντας μια “θήκη” και ένα “καπάκι”.  Αδειάζουμε το εσωτερικό της θήκης και κρατάμε την πατάτα που αφαιρέσαμε σε ένα μπολάκι.  Προσθέτουμε στο μπολάκι το γάλα και το ψιλοκομμένο μπέικον,τη φέτα που θα τρίψουμε με τα χέρια,το καλαμπόκι,αλάτι ,πιπέρι και ρίγανη.  Ψιλοκόβουμε την πιπεριά και το κρεμμύδι/σκόρδο και τα προσθέτουμε και αυτά. Λιώνουμε με ένα πιρούνι όλα τα υλικά και ξαναγεμίζουμε τις πατάτες.  Προσθέτουμε το τριμμένο γκούντα και ψήνουμε λίγο ακόμα στο φούρνο, μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνει τραγανό το μπέικον.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.
ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ
Μαγειρική

DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ

Απρ 29, 2025
Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα
Μαγειρική

Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα

Απρ 28, 2025
Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)
Μαγειρική

Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)

Απρ 27, 2025
Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης
Μαγειρική

Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης

Απρ 26, 2025
Μυζηθρόπιτες
Μαγειρική

Μυζηθρόπιτες

Απρ 25, 2025
Αλμυρά μπισκοτάκια
Μαγειρική

Αλμυρά μπισκοτάκια

Απρ 24, 2025
Next Post
Καιρός: «Μυρίζει» άνοιξη σήμερα Κυριακή – Δείτε μέχρι πού θα φτάσει η θερμοκρασία

Καιρός: «Μυρίζει» άνοιξη σήμερα Κυριακή - Δείτε μέχρι πού θα φτάσει η θερμοκρασία

Σήμερα Γιορτάζουν

Σήμερα Γιορτάζουν

Οι Θεσσαλοί της Ευρώπης έκοψαν την βασιλόπιτα για το 2018

Οι Θεσσαλοί της Ευρώπης έκοψαν την βασιλόπιτα για το 2018

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd