Χοιρινό φιλέτο με σως από κεράσια και κρασί της Έφης

Χοιρινό φιλέτο με σως από κεράσια και κρασί της Έφης

Πάρα πάρα πολύ νόστιμο,να το δοκιμάσετε!

ΥΛΙΚΑ για 2 μερίδες:
2 χοιρινά φιλέτα(αυτά που ζητάμε για να κάνουμε τα σνίτσελ)
15 κεράσια(χωρίς κουκούτσια)
λίγο κόκκινο κρασί(όσο χρειάζεται για να αραιώσει ο πολτός των κερασιών)
μαγιονέζα
2 κομμάτια φέτα
4 κομματάκια πιπεριά Φλωρίνης
4 ροδέλες ντομάτα
φρέσκο κρεμμύδι
αλάτι
πιπέρι
σκόρδο σε σκόνη
ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ξεκινάμε χτυπώντας τα φιλέτα για να ανοίξουν.Στη συνέχεια απλώνουμε μαγιονέζα μέσα σε αυτά.Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και γεμίζουμε το κάθε φιλέτο με ένα κομμάτι φέτα,2 κομματάκια πιπεριά και 2 ροδέλες ντομάτα.Τυλίγουμε προσεκτικά,ξεκινώντας από τη μεγαλύτερη πλευρά του φιλέτου.
Τοποθετούμε τα ρολάκια σε γάστρα με το δίπλωμα από κάτω.Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε νερό μέχρι τη μέση των ρολών.
Χρησιμοποιούμε ένα μπλέντερ για να χτυπήσουμε μαζί τα κεράσια,το κρασί,το σκόρδο,το ελαιόλαδο,αλάτι και πιπέρι.(οι αναλογίες είναι δύσκολο να γραφτούν,λίγο από το καθένα έβαλα).  Στη συνέχεια ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά τον πολτό. Αφήνουμε τη σάλτσα να πήξει και σερβίρουμε με φρέσκο κρεμμύδι.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.