Χοιρινή τηγανιά

Χοιρινή τηγανιά

Υλικά :
1/2 κιλό χοιρινο κρέας σε κομματάκια
2 σκελίδες σκόρδο
ξύδι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
2 πιπεριές
1 φλυτζάνι κρασι
2 ποτήρια νερο
Εκτέλεση :
Μαρινάρουμε το κρέας απο το προηγούμενο βράδυ βάζοντας το σε μια λεκάνη προσθετουμε το ξύδι το σκορδο σε κομματάκια και την πιπερια κομμένη . Την επόμενη μερα αφαιρούμε με το χέρι μας τα μυρωδικά , ρίχνουμε στο κρέας μας αλάτι , πιπέρι, ρηγανι και το βάζουμε στο τηγάνι προσθέτοντας δυο ποτήρια νερο μολις εξατμιστεί προσθέτουμε λαδι και το τηγανίζουμε και απο τις δυο πλευρές. Λιγο πριν το τέλος προσθετουμε ενα φλυτζάνι κρασι , το αφήνουμε να εξατμιστεί και έτοιμη η τηγανιά μας …
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γιώτα Γκόρτζη-Πινήτα.