Χοιρινά σνίτσελ γεμιστά με σάλτσα μελιού και μουστάρδας

Χοιρινά σνίτσελ γεμιστά με σάλτσα μελιού και μουστάρδας…

Υλικά (4 άτομα)

4 χοιρινά σνίτσελ
8 φέτες μπέικον
4 φέτες τυρί κεφαλογραβιερα
4 μεγάλες φέτες ντομάτες
1 πιπεριά προαιρετικά

Για την σάλτσα

1/2 λίτρο νερό
1 κνορ κοτόπουλου
2 κουτ. σούπας μουστάρδα καλή
1 κουταλιά σούπας μέλι
2 κουτ. σούπας κορν φλαουρ
1 κρεμμύδι

Εκτέλεση

Πρώτα βάλτε σε ένα κατσαρολακι το νερό με το κνορ.

Προσθέστε το μέλι, την μουστάρδα το κορν- φλαουρ και μόλις πάρει βράση αποσύρετε από την φωτιά.

Γεμιστε τα σνίτσελ, κλείστε τα με οδοντογλυφιδες και περαστετα από το τηγάνι να τσιγαριστούν.  Βάλτετα σε ένα πυρέξ.  Στο ίδιο λάδι τσιγαρίστε και το κρεμμύδι και βαλτετο και αυτό στο πυρέξ.  Ριίξτε και την σάλτσα μέσα και ψήστε το φαγητό στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να γίνει το φαγητό.  Τέλος στραγγίστε την σάλτσα και κόψτε την στο μπλέντερ.  Ριξτε επάνω στο κρέας την σάλτσα και συνοδέψτε με ρύζι ή πατάτες τηγανητές.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.