Χοιρινά φιλετάκια με μπέικον, κρεμμύδι, κρασί και κρέμα γάλακτος

ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ…

ΥΛΙΚΑ:

1 ψαρονέφρι
2ΟΟ γρ. μπέικον
1 μεγάλο κρεμμύδι
μισό ποτ. του κρασιού κρασί
1 κουτί κονσέρβα μανιτάρια
μαϊντανός
αλάτι, πιπέρι
5ΟΟ  γρ. κρέμα γάλακτος
λίγο αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Κόβουμε σε φετουλες το κρέας, το αλευρώνουμε ελαφρά και το περνάμε από το τηγάνι με λίγο λάδι ίσα να κάνει μια κρούστα από έξω.
Το βγάζουμε από το τηγάνι.  Μέσα στο ίδιο λάδι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μαζί με το μπέικον και τα μανιτάρια, ρίχνουμε και τα φιλετάκια μας μέσα, σβήνουμε με το κρασί, μόλις εξατμιστεί τελείως το κρασί ρίχνουμε τον μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.   Βράζουμε μόνο πέντε λεπτά μέχρι η κρέμα να γίνει ένα χρώμα μπεζ.  Σερβίρουμε με ρύζι.

Σημ.:Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα χοιρινά φιλετάκια με φιλέτο κοτόπουλο ή με μοσχαρίσια φιλετάκια.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.