Χείμαρρος ο Χρ. Τζιώλης στο ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ fm100!

Χείμαρρος ο κ. Χρ. Τζιώλης στο Ράδιο Ζυγός fm 100 και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Όσο κρατάει ένας καφές”.

Σε δηλώσεις προχώρησε ο κ. Τζιώλης μέλος της Κίνησης Ανασυγκρότησης Φαρκαδόνας, επιδιώκοντας να καταστήσει σαφή τόσο το σκοπό της σύστασης αυτής της “ομάδας” αλλά και τους στόχους αυτής.

Ο κ. Τζιώλης διευκρίνησε πως υπήρξε αναγκαία η δημιουργία αυτής της ομάδας πολιτών, η οποία ασφαλώς και δεν χρήζει καταστατικών ή νομικών προσώπων.

“Είναι άτυπες κινήσεις πολιτών, δεν βγήκαμε ως σύλλογος με διάρκεια, ζητάμε την επίλυση των προβλημάτων”, ισχυρίστηκε ο κ. Τζιώλης.

Όπως είπε ο προαναφερθείς “η κατάσταση στη Φαρκαδόνα είναι τραγική!”

“Τα προβλήματα δεν χρειάζονται καταστατικά!”.

Και απάντησε πως “δεν υπάρχει κόμμα, υπάρχει μόνο καταστροφή και φωνή διαμαρτυρίας” όταν συνδέθηκε από τους δημοσιογράφους της εκπομπής το όνομά του με το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Τζιώλης εκπροσωπόντας την Κίνηση Ανασυγκρότησης Φαρκαδόνας απηύθυνε έκκληση μέσω της εκπομπής και τόνισε πως “αυτό που ζητάμε είναι να σηκώσουν τα μανίκια η Δημοτική Αρχή, η Περιφερειακή Αρχή και το Υπουργείο”.

“Ζητάμε λύση για τους ανθρώπους στη Δομή”!

Στη συνέχεια, ερωτώμενος για τη συνάντησή τους με την Αντιπεριφερειάρχη κα. Χρ. Ντιντή, ο κ. Τζιώλης ενώ επιβεβαίωσε το αρνητικό κλίμα που υπήρχε εξ αρχής, συμπλήρωσε “θέλω να πιστεύω πως ήταν μια άτυχη στιγμή”.

Η κα. Ντιντή ήταν, όπως ισχυρίστηκε αρνητική, ειρωνική και χαρακτήρισε την κίνηση των ανθρώπων της Φαρκαδόνας “λαϊκίστικη κίνηση”.

Τέλος, για τη συνάντησή τους με τον Υφυπουργό Κλιματικής Αλλαγής, κ. Τριαντόπουλο, την Πέμπτη στη Φαρκαδόνα, έκανε λόγο ο κ. Τζιώλης, επισημαίνοντας το γεγονός πως ο πρώτος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα των πλυμμηροπαθών.