Χιλιάδες Θεσσαλοί στην 110 Π.Μ. που γιορτάζει-Πόλος έλξης F16 και RAFALE, εξομοιωτής πτήσης, πτητικές επιδείξεις και πτήσεις εθισμού

F16 και RAFALE, εξομοιωτής πτήσης, πτητικές επιδείξεις και πτήσεις εθισμού… Η Πολεμική αεροπορία γιορτάζει  και η 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα άνοιξε τις πύλες της στο κοινό με αφορμή τον εορτασμό του προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Ρεπορτάζ Βιβή Μαργαρίτη

(fb vivi margariti)

Χιλιάδες Θεσσαλοί όλων των ηλικιών προσέρχονται από την περασμένη Παρασκευή προκειμένου να συμμετάσχουν στο πλήθος των εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν πέντε ημέρες, έως και την Τρίτη 8 Νοεμβρίου. Τα αεροπλάνα F16 και RAFALE που έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά οι επισκέπτες κι ο εξομοιωτής πτήσης Α/Φ F-16 (Virtual Reality) αποτελούν πόλο έλξης.

Στους εξομοιωτές οι Έλληνες «ίκαροι» εκπαιδεύονται και βελτιώνουν τις τακτικές τους στις αεροπορικές επιχειρήσεις αξιοποιώντας και δοκιμάζοντας νέα συστήματα

Στο υπόστεγο στατικής έκθεσης Α/Δ 110 Π.Μ. οι επισκέπτες ξεναγούνται σε «στιγμές» της Πολεμικής Αεροπορίας. Τέλος οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πτητικές επιδείξεις Αερομοντέλων κι Αεραθλητικών Ενώσεων στο Α/Δ 110 Π.Μ. ακόμη και να κάνουν πτήσεις εθισμού με την Αερολέσχη Λάρισας.

Το trikalaview.gr βρέθηκε στην 110 Π.Μ. και σας ξεναγεί μέσα από τον φωτογραφικό του φακό στην 110 Π.Μ. Λάρισας. Ευχαριστούμε τον Απόστολο Κουλιό από το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων για τη βοήθεια και τις πληροφορίες για τη διεξαγωγή του ρεπορτάζ.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στην Κεντρική Πλατεία “Δημάρχου Σάπκα”, στο Αεροδρόμιο της 110ΠΜ και στο Χώρο Ιστορικών Εκθεμάτων του Αρχηγείου “Μορφές Αεροπορικού Πνεύματος” μέχρι και την Τρίτη 8 Νοεμβρίου έχει ως εξής:

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου

Τρίτη 8 Νοεμβρίου

Στο υπόστεγο στατικής έκθεσης Α/Δ 110 Π.Μ. Στους εξομοιωτές οι Έλληνες «ίκαροι» εκπαιδεύονται και βελτιώνουν τις τακτικές τους στις αεροπορικές επιχειρήσεις αξιοποιώντας και δοκιμάζοντας νέα συστήματαΟ εξομοιωτής πτήσης αποτελεί πόλο έλξης