Χαμόγελα στο τοπικό ΚΙ.ΝΑΛ.-Συστράτευση ζήτησε από τα Τρίκαλα ο Μανώλης Χριστοδουλάκης ενόψει εκλογών

Ικανοποιημένα είναι τα στελέχη του ΚΙ.ΝΑΛ στα Τρίκαλα από τη μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο Φρούριο. Στην εκδήλωση παρέστη ο γενικός γραμματέας του κόμματος κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τα εθνικά θέματα, όπως και για τη συμφωνία των Πρεσπών.Ο κ. Χριστοδουλάκης παρουσίασε το προγραμματικό πλαίσιο του κόμματος, ενώ αναφέρθηκε και  σε εθνικά θέματα. Όπως τόνισε το Κίνημα Αλλαγής, δεν ιδρύθηκε ως ένωση κομμάτων, ούτε ως συμφωνία ηγεσιών. Ξεκίνησε πρώτα από τη βάση, αρχικά οδηγηθήκαμε σε εκλογές αρχηγού από τη βάση της παράταξης. «Έχουμε χρέος και ευθύνη, λοιπόν, στους 212.000 συνιδρυτές του εγχειρήματος μας, να υπηρετήσουμε την αυτόνομη πορεία μας, ως ο μοναδικός στιβαρός προοδευτικός πόλος στο πολιτικό μας σύστημα. Απέναντι σε αυτούς, έχουμε την ευθύνη να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης. Συνεχίζουμε δυναμικά, πιο δυνατοί από ποτέ με όσους θέλουν και μπορούν», τόνισε ο κ. Χριστοδουλάκης» επισήμανε.

Για τη συμφωνία των Πρεσπών

Ο γραμματέας του ΚΙΝ.Α. επανέλαβε την θέση του Κινήματος αναφορικά με τη συμφωνία των Πρεσπών τονίζοντας ότι το κίνημα προχωρά συντεταγμένα στην καταψήφιση της Συμφωνίας. «Αυτό είναι απόλυτα σαφές και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα περεταίρω συζήτησης. Όσον αφορά τη συνέχεια, σε όποιον μας ρωτάει με ποιον από τους δύο είμαστε πιο κοντά απαντάμε: ούτε με τη Νέα Δημοκρατία είμαστε πιο κοντά ούτε με το ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί είμαστε κάτι ριζικά διαφορετικό» υποστήριξε.

Κριτική στην Κυβέρνηση

Σύμφωνα με τον Χριστοδουλάκη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση να συνεχίσει να παίζει με το μέλλον της χώρας, υπονομεύοντας το κάθε μέρα που περνάει, ενώ τόνισε ότι «Όσο νωρίτερα φύγει, τόσο το καλύτερο για τους Έλληνες».

Χαιρετισμός Γραμματέα

Κατά την εκδήλωση ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Γιώργος Μανώλης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Ο κ. Μανώλης ευχήθηκε καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους και κάλεσε τους πάντες σε συστράτευση ενόψει αυτοδιοικητικών, ευρωεκλογών και εθνικών εκλογών.