Μπουκιές από φιλέτο κότας με γλυκόξινη σως

Μπουκιές από φιλέτο κότας τηγανισμένες με γλυκόξινη σως…

Υλικά :
2 κομμάτια φιλέτο στήθος κότας
1 αυγό
4-5 κουταλιές σάλτσα γλυκοξινη
Ηλιέλαιο για το τηγάνι
Εκτέλεση:
Κόβω σε λωρίδες το φιλέτο. Το σκουπίζω καλά, πρέπει να είναι στεγνό. Με ένα πινέλο περνάω γύρω γύρω κάθε κομμάτι με την γλυκοξινη σάλτσα και τα τοποθετώ σε λαδόκολλα.  Τα βάζω στο ψυγείο για μια ώρα, να στεγνώσει η σάλτσα. Όταν περάσει η ώρα χτυπάω το αυγό καλά, περνάω ένα ένα τα κομμάτια και τηγανιζω σε καυτό λάδι. Κατά προτίμηση χρησιμοποίηστε φριτεζα ή κάποιο σκεύος που  παίρνει πολύ λάδι.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Καρανικόλα.