Μπισκότα με μερέντα

ΥΛΙΚΑ (για 20-24 κομμάτια)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 c και στρώνουμε ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα
  2. Χτυπάμε τα υλικά μας στο μίξερ σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα για 10′.
  3. Παίρνουμε με ένα κουταλάκι λίγο , λίγο απο το μείγμα και το βάζουμε στο ταψί.
  4. Αφήνουμε απόσταση μεταξύ των μπισκότων γιατί κατά το ψήσιμο θα απλώσουν.
  5. Ψήνουμε για 10 λεπτά.
  6. Τα αφήνουμε για 2 ώρες να κρυώσουν, και τα ξεκολλάμε με μια σπάτουλα.

Καλή επιτυχία

Τη συνταγή μας έστειλε η Βασιλεία Παππά.