ΥΛΙΚΑ (για 20-24 κομμάτια)
- 200γρ μερέντα
- 1 αυγό σε θερμοκρασία δωματείου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 c και στρώνουμε ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα
- Χτυπάμε τα υλικά μας στο μίξερ σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα για 10′.
- Παίρνουμε με ένα κουταλάκι λίγο , λίγο απο το μείγμα και το βάζουμε στο ταψί.
- Αφήνουμε απόσταση μεταξύ των μπισκότων γιατί κατά το ψήσιμο θα απλώσουν.
- Ψήνουμε για 10 λεπτά.
- Τα αφήνουμε για 2 ώρες να κρυώσουν, και τα ξεκολλάμε με μια σπάτουλα.
Καλή επιτυχία
Τη συνταγή μας έστειλε η Βασιλεία Παππά.