BIOENERGY THERAPY: Λεμφικό μασάζ για μείωση κυτταρίτιδας και πρηξίματος-Επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά λιπογλυπτικής

Το λεμφικό μασάζ είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την ενεργοποίηση της λέμφου. Ουσιαστικά ενεργοποιεί τον οργανισμό και τον βοηθά να αποβάλει συσσωρευμένα υγρά και τοξίνες και να δώσει στο δέρμα μας λάμψη, χωρίς κυτταρίτιδα καθώς κάνει λιπογλυπτική και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Πληροφορίες για το λεμφικό μασάζ ή τη λεμφική παροχέτευση μας δίνει η κ. Ευαγγελία Λύκου, υπεύθυνη του κέντρου Bioenergy Therapy που λειτουργεί στα Τρίκαλα εδώ και λίγο καιρό. Η κ. Λύκου έχει μεγάλη εμπειρία στην λιπογλυπτικη, καθώς είναι εκείνη που έχει φέρει στο φως την τεχνική της λιπογλυπτική, έχει κάνει μελέτες και την ασκεί εδώ και μία 10ετία με καταπληκτικά αποτελέσματα.

 

Πώς λειτουργεί το λεμφικό σύστημα

«Κάθε μέρα ερχόμαστε σε επαφή με διάφορους τύπους μικροβίων, βακτηρίων και τοξινών, που εισδύουν στο λεμφικό υγρό. Το υγρό που περιέχει αυτούς τους οργανισμούς ενδεχομένως να παγιδευτεί στους λεμφαδένες, εκεί όπου το ανοσοποιητικό σύστημα «επιτίθεται» σε τυχόν εισβολείς, προσπαθώντας να τους καταστρέψει με τη χρήση των λευκών αιμοσφαιρίων» μας λέει η κ. Λύκου εξηγώντας μας τον τρόπο που λειτουργεί το λεμφικό σύστημα.

«Μέσα στους λεμφαδένες φιλτράρονται τα βακτηρίδια και παράγονται λευκά αιμοσφαίρια, τα οποία χρησιμοποιούνται ως τμήμα του αμυντικού μας μηχανισμού και στη συνέχεια αναπληρώνονται.

Ένας άλλος σημαντικός ρόλος του λεμφικού συστήματος είναι η διατήρηση της ισορροπίας των σωματικών υγρών. Όταν το λεμφικό σύστημα λειτουργεί σωστά, δεν υποφέρουμε από οιδήματα ή μη φυσιολογική κατακράτηση νερού.



Τα αιμοφόρα και τα λεμφικά αγγεία διαχέουν υγρό μέσα και έξω από τον περιβάλλοντα ιστό. Το επιπλέον υγρό αποβάλλεται από το σώμα, οπότε δεν προκύπτουν οιδήματα – ωστόσο, όταν είμαστε τραυματισμένοι, τα υγρά συσσωρεύονται στην πληγείσα περιοχή, και προκαλείται πόνος.

Πιθανότατα κάποια στιγμή που ήσασταν άρρωστοι παρατηρήσατε πρησμένους λεμφαδένες σε κάποιο σημείο του σώματος, ειδικά κοντά στο λαιμό ή τα γεννητικά όργανα» αναφέρει και προσθέτει «Οι βασικότερες θέσεις των λεμφαδένων είναι ο λαιμός, η βουβωνική χώρα, οι μασχάλες, το στήθος και η κοιλιά. Οι λεμφαδένες βρίσκονται κοντά στις μεγάλες αρτηρίες. Μέσα στους λεμφαδένες δημιουργούνται τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την καταπολέμηση λοιμώξεων και την επούλωση τραυμάτων.

Οι λεμφαδένες ελέγχουν τους επιβλαβείς οργανισμούς, οπότε παράγουν περισσότερα λευκοκύτταρα που καταπολεμούν τη μόλυνση και ονομάζονται λεμφοκύτταρα».

Αποτελέσματα λιπογλυπτικής

Τα αποτελέσματα της λιπογλυπτικής είναι τα παρακάτω:


Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά

Λιπογλυπτική τώρα μόνο 28 € με έκπτωση 30% από την αρχική αξία(χρόνος εκτέλεσης 40′)

ΔΩΡΟ χειροποίητο λάδι κυτταρίτιδας στους δέκα (10) πρώτους που θα τηλεφωνήσουν!!!

Καλέστε τώρα για να κλείσετε το ραντεβού σας 24310-74221 και 6998636975

Τζαβέλα 14 (Βενιζέλου 2 γωνία), 2ος όροφος, Τρίκαλα