BIOENERGY THERAPY: Ένας νέος χώρος ομορφιάς και ευεξίας στα Τρίκαλα με ολιστικές κι εναλλακτικές θεραπείες

Μετά από δέκα χρόνια λειτουργίας στη Θεσσαλονίκη ο χώρος ομορφιάς και ευεξίας Bioenergy Therapy ήρθε στα Τρίκαλα, επί της Τζαβέλα 14 (Βενιζέλου 2 γωνία, τηλ. 2431074211, κιν.: 6998636975)) για να προσφέρει τις υπηρεσίες του με ολιστικές-εναλλακτικές θεραπείες.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία και ενημέρωση με συνεχή κατάρτιση όπως και πολύ αγάπη στο αντικείμενο, η ιδιοκτήτρια του χώρου Ευαγγελία Λύκου και το έμπειρο προσωπικό παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ένα μεγάλο εύρος θεραπειών.

Σε έναν υπέροχο, ζεστό και φιλόξενο χώρο, κατάλληλα διαμορφωμένο για χαλάρωση κι ευεξία αφεθείτε κι απολαύστε τις μοναδικές υπηρεσίες.

Απολαύστε ολιστικές θεραπείες σώματος όπως:

Για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν

Ο χώρος Bioenergy Therapy απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να νοιώθουν ξεχωριστές και μας βοηθά να αναδείξουμε τον πιο όμορφο εαυτό μας με θεραπείες όπως:

-Rejuvance για φυσικό lifting προσώπου

-Gua Sha για μείωση ρυτίδων, σύσφιξη, οβάλ προσώπου

αλλά και

-Make Over με μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, χειλιών κι EYELINER

Εφαρμογές Βιοσυντονισμού

Εάν σας ενδιαφέρει ο Βιοσυντονισμός ενημερωθείτε για τις εφαρμογές που παρέχει ο χώρος Bioenergy Therapy  όπως:

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι συνεδρίες διεκπεραιώνονται με την επίβλεψη ιατρού.

Ενεργειακές θεραπείες

Οι ενεργειακές θεραπείες βοηθούν στην ανάπτυξη αισθημάτων σωματικής χαλάρωσης, ηρεμίας και γαλήνης, καθώς η ένταση αποχωρεί από το σώμα. Στο Bioenergy Therapy  μπορείτε να κάνετε:

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα online συνεδριών Διαιτολογίας-Διατροφολογίας από Κλινική Διαιτολόγο.

Εάν πάλι σας ενδιαφέρει η προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη μπορείτε να παρακολουθήσετε σεμινάρια δια ζώσης ή online, τα οποία απευθύνονται σε όλους, αλλά και σε συναφείς επαγγελματικές ειδικότητες.