Μπάρες δημητριακών με βρώμη και μπανάνα, ένα σνακ για όλα τα γούστα…
Υλικά:
300 γρ. βούτυρο φυτικό,
150 γρ. μαύρη ζάχαρη,
100 γρ. μέλι,
700 γρ. βρώμη,
4 μπανάνες πολτοποιημένες,
100 γρ. αμύγδαλο ή φουντούκι τριμμένο,
1 κ.γ. μπέικιν,
1 κ.γ. κανέλα
Εκτέλεση:
Χτυπάω στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει, προσθέτω τα υγρά υλικά. Όταν ομογενοποιηθούν ενώνω με τα στερεά υλικά. Βάζω το παχύρρευστο μείγμα σε ταψί με τσέρκι και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Αφού βγει κόβω σε ράβδους κι αν θέλω μπορώ από τη μια μεριά να βάλω γλάσο σοκολάτας.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Νατάσα Παπαστάθη.