Μπαράζ μεταγραφών με άλλους 4 Τρικαλινούς ποδοσφαιριστές ο ΑΟ Τρίκαλα

Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Γκοβίνα. Ο ταλαντούχος αμυντικός χαφ παραμένει στην οικογένεια του ΑΟΤ.
Γεννήθηκε στις 21-4-2002 και έρχεται με την εμπειρία της Σούπερ Λίγκα 2 από την περσινή σεζόν. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Δήμητρα /Απόλλων, έπαιξε στις ομάδες υποδομών Πανιωνίου και Ατρόμητου, στην συνέχεια στην Κ19 ΑΟ Τρίκαλα και πέρυσι στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα.
Η διοίκηση του εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες.
Ενώ στις δηλώσεις του ο παίκτης τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μένω στην οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα. Με την βοήθεια των φιλάθλων νομίζω ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά».

Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Χρήστου Μπουρούση.

Ο γεννηθείς στις 18-7-2002 επιστρέφει στην ομάδα με διάθεση για επιτυχίες.
Ξεκίνησε από την Δήμητρα/Απόλλωνα, έπαιξε στην Κ15 του Αστέρα Τρίπολης, στην Κ19 και πρώτη ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας και Φωστήρα.
Η διοίκηση του εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες.
Ενώ στις δηλώσεις του ο Χρήστος Μπουρούσης τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην πόλη μου και τον ΑΟ Τρίκαλα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας».

Ο τερματοφύλακας Επαμεινώνδας Αναγνώστου είναι το νέο μέλος της οικογένειας του ΑΟ Τρίκαλα.

Γεννήθηκε στις 10.10-2002 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ15 του ΑΟΤ, στην συνέχεια έπαιξε στην Κ19 του ΑΟΚ και στην Κ19 της ΑΕΛ και η τελευταία του ομάδα ήταν ο Ασπρόπυργος.
Η διοίκηση του εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες.
Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα παίξω για τον ΑΟΤ και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό».
Τον παίκτη υποδέχτηκε από την πλευρά της Διοίκησης ο Δημήτρης Τσιόγιας.

Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Αποστόλη Νικλητσιώτη.

Ο γεννηθείς στις 5-4-2001 πλάγιος επιθετικός έρχεται για να βοηθήσει στους στόχους και φιλοδοξίες της ομάδας.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Δήμητρα/Απόλλων, έπαιξε στην Κ 17 του Ατρόμητου Αθηνών, στην Κ20 του ΑΟΤ και στην Γ’ Εθνική σε Μετέωρα, Φήκη και Α.Ο. Υπάτου.
Η διοίκηση του εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες.
Ο ίδιος δήλωσε, «χαρούμενος για την επιστροφή στην οικογένεια του ΑΟΤ. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή και θα προσπαθήσω να βοηθήσω για τους στόχους της ομάδας».