Μπαράζ από τροχαία και ένας νεκρός το Σάββατο 10 Αυγούστου στα Τρίκαλα

Μαύρο Σάββατο για την περιοχή των Τρικάλων η 10η Αυγούστου, καθώς είχαμε μπαράζ από τροχαία ατυχήματα ενώ  ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του.

Στον επαρχιακό δρόμο Μυρόφυλλου-Πολυνερίου, έχασε την ζωή του ο 39χρονος Παναγιώτης Τσαβές ο οποίος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Στην πλατεία βουβής , στην συμβολή των οδών Τρικούπη και Λιακατά μηχανάκι που οδηγούσε νεαρός ντελιβεράς 22 ετών παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του νεαρού και την μεταφορά του στο Νοσοκομείο. Ευτυχώς δεν διέτρεξε κίνδυνο η ζωή του.

Δεύτερο τροχαίο με νεαρό ντελιβερά σημειώθηκε στο ύψος του Αγίου Γεωργίου στα Αμπελάκια όπου συγκρούστηκε επίσης μηχανάκι με αυτοκίνητο με ευτυχώς ελαφρύ τραυματισμό.

Στην Εθνική οδό Τρικάλων -Γρεβενών, υπήρξε σύγκρουση αυτοκινήτων με ανατροπή του ενός από αυτά το οποίο έπεσε σε δέντρο. Υπήρξε ένας σοβαρός τραυματισμός και μεταφορά του ανθρώπου στο Νοσοκομείο.

Δύο φορτηγά, συγκρούστηκαν στην σιδηροδρομική γραμμή στην οδό Τρικάλων-Καλαμπάκας στο ύψος της Θεόπετρας με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να ακινητοποιηθεί πάνω στις γραμμές. Στο ίδιο σημείο την προηγούμενη ημέρα έγινε καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων.

Καραμπόλα με τρία αυτοκίνητα και στον δρόμο Τρικάλων-Μεγαλοχωρίου στην παλιά Εθνική Τρικάλων-Λάρισας . Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν και τα αυτοκίνητα είχαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ΙΧ αυτοκίνητο στο ύψος του αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΤ, έχασε τον έλεγχο γυναίκα οδηγός, χτύπησε τα πεζοδρομία και σταμάτησε την “τρελή” πορεία του στο ύψος του Σούπερ Μάρκετ “Σκλαβενίτης”.