TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Μπανόφι

Νοέ 13, 2019
in Μαγειρική
Μπανόφι
Share on FacebookShare on Twitter

Μπανόφι

Υλικά:

3 μπανάνες

1 βιτάμ με βούτυρο

2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ

125 γραμμάρια κουβερτούρα

1 γάλα ζαχαρούχο καραμέλα (μπορούμε να την κάνουμε κι εμείς αν δεν βρούμε. Εγώ έβαλα 1 κουτί ζαχαρούχο να βράζει σε μια κατσαρόλα με νερό για 2 ώρες)

1 κουτί Μόρφατ σαντιγί

2 μικρές κρέμες γάλακτος

Εκτέλεση:

Ετοιμάζουμε την σαντιγί χτυπώντας στο μίξερ το κουτί της μόρφατ με 1 μικρή κρέμα γάλακτος μέχρι να στέκεται (δεν πρόσθεσα ζάχαρη για να μη γη γίνει πολύ γλυκό το μπανόφι). Τη βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Στο μπλέντερ θρυμματίζουμε τα μπισκότα να γίνουν σκόνη. Τα βάζουμε σε μια λεκάνη και περιχύνουμε με το λιωμένο βιτάμ. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Με ένα κουτάλι βάζουμε το υλικό σε μια τετράγωνη φόρμα για να κάνουμε τη βάση (εγώ χρησιμοποίησα αυτή που ανοίγει για πιο εύκολο ξεφορμάρισμα). Πάνω στην βάση από το μπισκότο βάζουμε την καραμέλα (συμφέρει να την αγοράσει κάποιος από το να την κάνει μόνος του). Στο μεταξύ έχουμε λιώσει τη κουβερτούρα σε ένα κατσαρολάκι όπου έχουμε βάλει να ζεσταθεί η κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λεία η σοκολάτα. Όταν είναι έτοιμη περιχύνουμε πάνω στην καραμέλα. Κατόπιν κάνουμε άλλη μία στρώση από το μπισκότο. Τέλος βάζουμε σε ένα κορνέ τη σαντιγί και καλύπτουμε τη στρώση του μπισκότου. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για 2-3 ώρες πριν το απολαύσουμε.

Tip: Επειδή είναι ένα γλυκό που χρειάζεται διαδικασία για να γίνει. Μπορείτε να το ετοιμαστείτε τμηματικά και να ενώσετε μετά τα υλικά. Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά αξίζει τον κόπο. Η γεύση θα σας αποζημιώσει. Η εικόνα θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας.

Καλή επιτυχία.

Τη συνταγή μας έστειλε η δημοσιογράφος Βιβή Μαργαρίτη.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Ροδακινόπιτα σιροπιαστή
Μαγειρική

Ροδακινόπιτα σιροπιαστή

Ιούλ 3, 2025
Γλυκό του κουταλιού καρύδι (ένα δημοφιλές κέρασμα στα βλαχοχώρια του Μετσόβου)
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού καρύδι (ένα δημοφιλές κέρασμα στα βλαχοχώρια του Μετσόβου)

Ιούλ 2, 2025
Λαϊμ γεμιστά με ζελέ κεράσι
Μαγειρική

Λαϊμ γεμιστά με ζελέ κεράσι

Ιούλ 1, 2025
Πίτα με κεράσια
Μαγειρική

Πίτα με κεράσια

Ιούν 30, 2025
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού κεράσι της γιαγιάς Κικής

Ιούν 29, 2025
Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού
Μαγειρική

Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού

Ιούν 28, 2025
Next Post
Πάτρα: Αναστέλλεται η λειτουργία Δημοτικού Σχολείου της πόλης-Παρουσιάστηκε κρούσμα ψείρας σώματος

Πάτρα: Αναστέλλεται η λειτουργία Δημοτικού Σχολείου της πόλης-Παρουσιάστηκε κρούσμα ψείρας σώματος

Χρήστος Μιχαλάκης: “Δεν πρόταξα ποτέ το προσωπικό συμφέρον”

Σάρωσε ο Χρήστος Μιχαλάκης στις εκλογές της ΕΝΠΕ-Πρώτος σε ψήφους

Πώς να πετύχουμε τη σωστή ισορροπία μεταξύ ελευθερίας και προστασίας του έφηβου παιδιού μας

Πώς να πετύχουμε τη σωστή ισορροπία μεταξύ ελευθερίας και προστασίας του έφηβου παιδιού μας

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd