Balcone del lago σε… πείσμα των καιρών και των αντίξοων συνθηκών

Σε πείσμα των καιρών που «γονατίζουν» κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα ο επιχειρηματίας Δημήτρης Καμπλιώνης επιμένει με μία τεράστια επένδυση στις όχθες της λίμνης Γκιτζή στο Μικρό Κεφαλόβρυσο Τρικάλων. Οι εργασίες στο café και bar-restaurant Balcone del Lago προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς παρά τις αντιξοότητες. Μία κίνηση που αποτελεί μήνυμα ελπίδας ότι υπάρχει ζωή και μετά τη δοκιμασία με τον Κορωνοϊό.

Ο γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας Δημήτρης Καμπλιώνης είναι αποφασισμένος να αναβαθμίσει την περιοχή κι όταν όλα αυτά τελειώσουν ο χώρος που θα έχει δημιουργηθεί θα είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για να απολαύσουμε την «ελευθερία μας» μετά τη δύσκολη δοκιμασία της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Καμπλιώνης πρωτοστάτησε στην ανάδειξη της λίμνης τα τελευταία χρόνια. Η επένδυσή του είναι μία σοβαρή προσπάθεια που θεωρείται ότι θα ωφελήσει όλη την περιοχή ανοίγοντας το δρόμο για επενδύσεις στο Μικρό Κεφαλόβρυσο που ήδη μετά την ανάδειξη της λίμνης Γκιτζή έχει μπει στον τουριστικό χάρτη. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια επισκέπτες από όλη την Ελλάδα έχουν δείξει ενδιαφέρον και επισκέπτονται τη λίμνη. Η δημιουργία υποδομών αναμένεται να συμβάλει τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η συγκεκριμένη επένδυση ίσως είναι και η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων στο χώρο της εστίασης… Το σίγουρο είναι ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και μεγάλο κεφάλαιο για την πόλη μας όταν καταφέρουμε να «ξεμυτίσουμε».

Το Balgone del lago αρχίζει και παίρνει μορφή (η οποία εκ των σχεδίων και μόνο είναι εντυπωσιακή), φέρει την υπογραφή της μορφολόγου-διακοσμήτριας Τζίνας Μπέη στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση κι αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους Τρικαλινούς αλλά και τους επισκέπτες των Τρικάλων.