Balcone del Lago… Δείτε πως θα είναι το Café – bar- restaurant στις όχθες της λίμνης Γκιτζή

Balcone del Lago… Ένας χώρος μοναδικής ομορφιάς και χαλάρωσης που θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές μόλις περάσουμε τις δύσκολες μέρες που διανύουμε και επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας… Το  Café – bar- restaurant προχωρά με εντατικούς ρυθμούς και οι πρώτες εικόνες μαρτυρούν ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους Τρικαλινούς και τους επισκέπτες των Τρικάλων.Ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Καμπλιώνης και η μορφολόγος-διακοσμήτρια Τζίνα Μπέη ενώνουν τις… δυνάμεις τους δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό χώρο.

Η αρχιτεκτονική του κτιρίου είναι σε minimal γεωμετρικές γραμμές  σε συνδυασμό υλικών φιλικά προς το περιβάλλον που αρμόζουν στην περιοχή. Άλλωστε το κατάστημα είναι μέσα στη φύση, ενώ ο εξωτερικός του χώρος αποτελεί τη… συνέχεια της λίμνης Γκιτζή.

Η εσωτερική διακόσμηση του καταστήματος παντρεύει ισορροπημένα ουσιαστικά τον νεοκλασικισμό με το βιομηχανικό στυλ, δημιουργώντας ένα χώρο που δεν είναι μονότονος. Η επιμελημένη διακόσμηση, η επιλογή άριστων υλικών, φιλικών προς το περιβάλλον, όπως φυσική πέτρα, ξύλο, μέταλλο, μάρμαρο σε συνδυασμό με την προνομιούχα θέση  εξασφαλίζουν μοναδική εμπειρία επισκεψιμότητας.

Προς το παρόν μένουμε σπίτι… αλλά προσεχώς η επιλογή μας αναμένεται να είναι μία και μοναδική και δεν είναι άλλη από το Balcone del Lago.