Αύριο ο Μικέλης με τους ετεροδημότες της Αθήνας

Με τους Τρικαλινούς ετεροδημότες που διαμένουν στην Αθήνα θα συναντηθεί και θα συζητήσει ο Μικέλης Χατζηγάκης αύριο, Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019, στις 8.00 μ.μ., στο ξενοδοχείο King George στην πλατεία Συντάγματος.

Ο νέος Τρικαλινός πολιτικός γνωρίζει καλά την αγάπη των ετεροδημοτών Τρικαλινών για τον τόπο τους και θέλει να μοιραστεί μαζί τους ιδέες, απόψεις και προτάσεις για να πάνε τα Τρίκαλα μπροστά.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης μαζί με την σύζυγό του Αγγελική Παπαντωνίου-Χατζηγάκη προσκαλούν τους συμπατριώτες μας να παραβρεθούν στην εκδήλωση, να συνομιλήσουν μαζί του και να τον ακούσουν σε ένα σύντομο πολιτικό λόγο.

Με τις Τρικαλινές γυναίκες 

Μια ιδιαίτερη συνάντηση με πρωταγωνίστριες τις Τρικαλινές γυναίκες διοργανώνει ο Μικέλης Χατζηγάκης μαζί με την σύζυγό του Αγγελική Παπαντωνίου-Χατζηγάκη την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 9.00 μ.μ. στο αίθριο καφέ του Μουσείου Τσιτσάνη της πόλης μας.

Θα είναι μια χαλαρή εκδήλωση γνωριμίας με τον νέο Τρικαλινό πολιτικό που αναγνωρίζει την σημαντική αποστολή των Τρικαλινών γυναικών τόσο ως μάνες και στυλοβάτες των οικογενειών τους, όσο και ως εργαζόμενες όταν το έργο τους είναι ακόμη πιο δύσκολο.

Έχοντας τέσσερις γυναίκες στο πλευρό του (την σύζυγο και τα τρία κοριτσάκια του) ο Μικέλης Χατζηγάκης γνωρίζει πολύ καλά τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στην ελληνική οικογένεια.

Θα σας κοιτάω στα μάτια και την επόμενη μέρα

«Όπως σας κοιτάω σήμερα στα μάτια, έτσι και την επόμενη μέρα των εκλογών θα είμαι παρών και θα συνεχίσω να σας κοιτώ στα μάτια» δηλώνει ο Μικέλης Χατζηγάκης στους πολίτες που συναντά στις περιοδείες του στο Νομό Τρικάλων.

Ο νέος Τρικαλινός πολιτικός με την καθημερινή του επαφή με τους Τρικαλινούς έχει σαφή εικόνα για το πώς θα πρέπει να στηριχθεί η γεωργία, η κτηνοτροφία και ο τουρισμός, τομείς στους οποίους στηρίζεται η τοπική μας οικονομία.

Γνωρίζει ότι υπάρχουν συνταξιούχοι γύρω μας που δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν τα φάρμακα τους, που διαλέγουν μεταξύ του να αγοράσουν ψωμί και να πληρώσουν το νοίκι τους και τονίζει ότι αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης θα συνεχίσει να κοιτά στα μάτια τους συμπολίτες του και μετά τις 7 Ιουλίου, γιατί αποκλειστικός του σκοπός είναι να στηρίξει αυτούς που αδικούνται κατάφορα, και έχει το σθένος και την δύναμη να το κάνει.

Ισχυρή εντολή για ισχυρή εκπροσώπηση των Τρικάλων

Ο Μικέλης Χατζηγάκης είναι το ισχυρό «χαρτί» των Τρικάλων στις εκλογές της επομένης Κυριακής. Με τις γνώσεις και την εργασιακή του εμπειρία σε σύγχρονες επιχειρήσεις του εξωτερικού είναι πανέτοιμος να προασπιστεί τα συμφέροντα του τόπου μας και των συμπολιτών του.

Ο ίδιος δηλώνει ότι η απόφαση του να ασχοληθεί με την πολιτική έχει να κάνει με το χρέος που αισθάνεται ότι έχει απέναντι στον τόπο που αγαπά και στον οποίο θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά του.

Στόχος του νέου Τρικαλινού πολιτικού δεν είναι μόνο η Νέα Δημοκρατία να καταγράψει μεγάλη νίκη στις εθνικές εκλογές, αλλά και ως κυβέρνηση την επόμενη μέρα να καταφέρει να μειώσει την ανεργία στην χώρα και να δημιουργήσει νέες δουλείες για τους συμπολίτες του.

Οι Τρικαλινοί γνωρίζουν ότι ισχυρή εντολή στον Μικέλη Χατζηγάκη θα σημάνει ισχυρή εκπροσώπηση των Τρικάλων την επομένη των εκλογών.

Σε… μάχιμη θέση οι εθελοντές του Μικέλη Χατζηγάκη

Πυρετωδώς εργάζεται το επιτελείο του Μικέλη Χατζηγάκη και μάλιστα όλο και εντατικότερα όσο πλησιάζουμε στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.

Πολύ περισσότερο τούτες τις μέρες οι νέοι εθελοντές που μαζί με την σύζυγό του Αγγελική Παπαντωνίου-Χατζηγάκη προετοιμάζουν τα ψηφοδέλτια, βοηθούν σε όποια εργασία προκύψει και με την ζωντάνια και το χαμόγελό τους δίνουν παλμό στην προεκλογική ατμόσφαιρα των ημερών.

Ο ίδιος ο Μικέλης Χατζηγάκης, ο νεότερος Τρικαλινός πολιτικός, δεν παραλείπει να βρεθεί κοντά στους νεαρούς εθελοντές, να μοιραστεί το χαμόγελό τους και την διάχυτη αισιοδοξία τους για το νικηφόρο αποτέλεσμα της επόμενης Κυριακής!