Αύριο η απολογία του 52χρονου δασκάλου που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτριές του-Κινητοποίηση ετοιμάζουν γονείς και κάτοικοι του χωριού

Για αύριο προγραμματίστηκε η απολογία στον Ανακριτή του 52χρονου δασκάλου που κατηγορείται για ασέλγεια 8 μαθητριών σε σχολείο χωριού των Τρικάλων όπου εργάζεται. Σύμφωνα με τη δικηγόρο του Ιώ Τόγελου που μίλησε σήμερα στο ράδιο Ζυγός, ο 52χρονος δηλώνει αθώος και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί  για την Τετάρτη, 3 Ιουνίου.

Η δικηγόρος  παραδέχθηκε ότι στη δικογραφία υπάρχουν 8 καταθέσεις καταγγελίες γονιών, κατά την ίδια σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του δασκάλου δεν βρέθηκε κάποιο μεμπτό στοιχείο, ενώ όπως τόνισε ο 52χρονος δεν θα μπορούσε να κάνει τις πράξεις που του αποδίδουν μέσα στην αίθουσα εν όποιων των υπολοίπων μαθητών κι εν ώρα μαθήματος και ίσως παρεξηγήθηκε η διαχυτικότητά του.

Εκείνο που σημείωσε ότι ο 52χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών και καλός οικογενειάρχης κι έχει τη στήριξη της οικογένειάς του.

Κινητοποίηση

Αξίζει να αναφέρουμε ότι γονείς και κάτοικοι του χωριού έχουν προγραμματίσει να παραστούν στα Δικαστήρια. Το όλο θέμα ξεκίνησε μετά την άρνηση των παιδιών να πάνε σχολείο . Κατόπιν οι γονείς διερεύνησαν το θέμα μεταξύ τους και διαπίστωσαν ότι υπήρχαν κοινά στοιχεία στην ιστορία μεταξύ των 8 παιδιών.

Κλειστό το σχολείο

Το σχολείο σήμερα δεν λειτούργησε ενώ θα υπάρξει προσέγγιση των παιδιών από παιδοψυχολόγους.