Αυλαία έριξε ο Μύλος των Ξωτικών-Ραντεβού σε 323 μέρες

Αυλαία έριξε κι ο φετινός Μύλος των Ξωτικών το βράδυ της Πέμπτης. Τα φώτα των Χριστουγέννων έσβησαν, οι επισκεπτες έφυγαν κι από αυριο επιστρέφουμε στην καθημερινότητα.

“Πριν λίγα λεπτά ο 10ος Μύλος των Ξωτικών έριξε αυλαία. Χωρίς δυστυχώς τις φανταστικές τελετές λήξης και έναρξης, χωρίς συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις, χωρίς φυσικά τα εκατομμύρια των επισκέψεων άλλων ετών” σχολιάζει σχετικά ο Δήμαρχος Τρικκαίων και προσθέτει “Με πολλά όμως παιδικά χαμόγελα έστω και πίσω από τις μάσκες, με πολύ φως που τόσο είχαμε ανάγκη, με μικρές ανάσες ελπίδας μέσα στη γενικότερη κατήφεια.
Και θεωρώ πως ήταν απόλυτα επιτυχημένος, χωρίς να επιβαρύνει υγειονομικά την περιοχή και το σύστημα υγείας, αναλογικά όχι περισσότερο σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας.
Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλη την ομάδα της eTrikala για τη δουλειά που έκαναν. Γιάννη, Οδυσσέα, Χάρη, εσείς και όλοι οι συνεργάτες μας, τα καταφέρατε και πάλι.
Θερμές ευχαριστίες επίσης σε όλα τα παιδιά που δούλεψαν στο Μύλο αψηφώντας covid και κρύο, την ομάδα των τεχνικών που έστησαν και φέτος ένας άψογο και ασφαλή Μύλο, τους επαγγελματίες που συμμετείχαν, τους χορηγούς που στήριξαν σε μία τέτοια δύσκολη χρονιά και φυσικά τους εκατοντάδες χιλιάδες μικρούς και μεγάλους επισκέπτες που μοιράστηκαν μαζί μας χαρά, αγάπη και ελπίδα για τη νέα χρονιά.
Τα φώτα σε λίγο θα σβήσουν και ο χρόνος θα αρχίσει να μετρά ανάποδα για τον 11ο, χωρίς μάσκες και φόβο, Μύλο των Ξωτικών. Ραντεβού σε 323 μέρες!”.

Η ανακοίνωση της e-trikala

Χιλιάδες χαμόγελα και ευχές στην αυλαία του 10ου Μύλου των Ξωτικών

Με μια λιτή ρίψη πυροτεχνημάτων αλλά με πολλά χαμόγελα από χιλιάδες επισκέπτες/τριες, ο 10ος Μύλος των Ξωτικών έριξε την αυλαία του. Με κυρίαρχο τον σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα πρόσθετα μέτρα προστασίας που υιοθέτησε η e-trikala ΑΕ. Παρά τη μικρότερη διάρκειά της, η διοργάνωση σκόρπισε χαρά σε τρικαλινούς/ες και φιλοξενούμενους/ες στην περιοχή.
Αφιερωμένος στο περιβάλλον που τόσο πολύ οφείλουμε να προστατεύουμε και με τους 4 Ιππότες να αναλαμβάνουν να ενημερώνουν για αυτό, ο «πράσινος» Μύλος ολοκληρώθηκε στις 6 Ιανουαρίου 2022.
Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ ευχαριστούν όλους και όλες που επισκέφθηκαν τον Μύλο και τα Τρίκαλα, τους επιχειρηματίες που στήριξαν τη διοργάνωση, την ομάδα εργασίας και τους/τις εργαζόμενους/ες.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον ερχόμενο χειμώνα!
Καλή χρονιά, πρωτίστως με Υγεία!