TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Tips

Αυγά σκραμπλ: Το λάθος που κάνεις και δεν σου πετυχαίνει η Γαλλική ομελέτα

Ιούλ 27, 2023
in Tips
Αυγά σκραμπλ: Το λάθος που κάνεις και δεν σου πετυχαίνει η Γαλλική ομελέτα
Share on FacebookShare on Twitter

Υπάρχει ένα σίγουρο μυστικό επιτυχίας για την ομελέτα.

Αν έχεις ακούσει τον όρο γαλλικό πρωινό, μία από τις συνταγές που είναι δημοφιλείς, είναι τα αυγάσκραμπλ ή scrumbled eggs, ή όπως θα την λέγαμε εμείς γαλλική ομελέτα.

Αν έχεις προσπαθήσεις να φτιάξεις brunch στο σπίτι, η συνταγή αυτή πάνω σε τοστ αποτελεί τη yammy εναλλακτική σου σε σχέση με την παραδοσιακή ομελέτα που σου έφτιαχνε η μαμά σου.

Φυσικά, είναι πιθανό να μην έχεις το αποτέλεσμα που θα ήθελες, αυτά τα κρεμώδη μικρά κομμάτια αυγού ανακατεμένα με γάλα και αγάπη.

Το λάθος που κάνεις θα στο πουν οι φίλοι μας οι Γάλλοι!

Σύμφωνα λοιπόν με το Cook’s Illustrated Οι Γάλλοι αφιερώνουν πολύ χρόνο για να χτυπήσουν τα αυγά, ανακατεύοντας μέσα και μπόλικο λιωμένο πάντα βούτυρο.

Πέντε φορές πιο πολύ χρόνο ξοδεύουν οι Γάλλοι στο να χτυπήσουν τα αυγά πριν τα βάλουν στο τηγάνι και δεν είναι μόνο αυτό το λάθος.

Το άλλο λάθος που κάνουμε είναι η βιασύνη και στο ψήσιμο. Είναι σημαντικό να έχεις αφήσει το τηγάνι να κάψεις και να προσθέσεις το μείγμα αυγού σε μέτρια προς χαμηλή θερμοκρασία.View Gallery
Το άλλο λάθος που κάνουμε είναι η βιασύνη και στο ψήσιμο. Είναι σημαντικό να έχεις αφήσει το τηγάνι να κάψεις και να προσθέσεις το μείγμα αυγού σε μέτρια προς χαμηλή θερμοκρασία.

 

Η βασική συνταγή θέλει να χτυπάς 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο με 6 χτυπημένα αυγά, γάλα, αλάτι και πιπέρι.

 

Έπειτα ψήνεις σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύεις διαρκώς.

 

 

Όσο ψήνονται τα κομμάτια, αρχίζουν να δημιουργούνται κομμάτια. Και κόβεις με τη σπάτουλα και συνεχίζεις. Για να τελειώσεις το ψήσιμο, βγάλε από τη φωτιά, συνέχισε να ανακατεύεις.

 

Η τελική πινελιά είναι μια κουταλιά κρέμα γάλακτος και η απόλαυση εγγυημένη.

πηγή : https://www.queen.gr/spiti/exypnes-lyseis/story/220033/ayga-skrampl-to-lathos-poy-kaneis-kai-den-soy-petyxainei-i-galliki-omeleta

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Αρνί στη σούβλα: Ποια διαδικασία θα ακολουθήσετε για να… γίνει «λουκούμι»
Tips

Αρνί στη σούβλα: Ποια διαδικασία θα ακολουθήσετε για να… γίνει «λουκούμι»

Απρ 20, 2025
Αρνί σούβλας-Οδηγίες βήμα-βήμα για το ψήσιμο
Tips

Αρνί σούβλας-Οδηγίες βήμα-βήμα για το ψήσιμο

Απρ 19, 2025
Tips

Βάφω αυγά με ριζάρι, όπως παλιά

Απρ 18, 2025
Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αβγά
Tips

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αβγά

Απρ 17, 2025
Tips

Το μυστικό για να βάψεις τέλεια τα καφέ αυγά

Απρ 16, 2025
Δείτε πώς θα βάψετε αβγά τυλίγοντάς τα σε χαρτί κουζίνας (vid)
Tips

Δείτε πώς θα βάψετε αβγά τυλίγοντάς τα σε χαρτί κουζίνας (vid)

Απρ 15, 2025
Next Post
Σαλάτα του κηπουρού

Σαλάτα του κηπουρού

Λικέρ περγαμόντο

Λικέρ περγαμόντο

Καριόκες elpidas little corner

Καριόκες elpidas little corner

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd