TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Ατομικά παστιτσάκια

Αυγ 4, 2022
in Μαγειρική
Ατομικά παστιτσάκια
Share on FacebookShare on Twitter
Καλά δεν σας είπα ότι ανακάλυψα και την Αμερική.
Μια ιδέα που την έχουν χιλιάδες γυναίκες την είχα και εγώ.
Πάμε να δοκιμάσουμε την δική μου εκδοχή του παστίτσιου, με τα ατομικά παστιτσάκια είναι εύκολο να σερβίρεις.


Υλικά :
500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
250 γρ. πένες ή μακαρονάκι κοφτό
1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένες
1/2 πιπεριά ψιλοκομμένη
1 καρότο τριμμένο
1 ποτήρι ντοματοχυμό
1/2 κ.γ. πελτέ ντομάτας
1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
1 κγ μπαχάρι τριμμένο
αλατοπίπερο
Υλικά για μεσα στα μακαρόνια με τον κιμά :
200 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
1 δόση Μπεσαμέλ αν την θέλετε πλούσια στα παστιτσάκια σας
Εκτέλεση :
Βάζουμε το λαδάκι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο.
Προσθέτουμε το καρότο και την πιπεριά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
Ρίχνουμε τον κιμά και τον πιέζουμε να σπάσει σε μικρά μπιλάκια.
σβήνουμε με τον ντοματοχυμό.
Συνεχίζουμε με το μπαχάρι και το αλατοπίπερο και σιγοβράζουμε τον κιμά μας.
Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε τις πένες η’ τα μακαρονάκια σε αλατισμένο νερό.
Τα στραγγίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν.
Εγώ πάντα ανακατεύω τον κιμά με τα μακαρόνια μου αρέσει να μπερδεύω τις γεύσεις.
Εσείς αν θέλετε το κάνετε κλασικά μακαρόνια κιμάς μακαρόνια.
Πριν ανακατέψω τα μακαρόνια με τον κιμά ρίχνω την τριμμένη μοτσαρέλα και τα ασπράδια από τα αυγά.
Αυτό βοηθάει να δέσουν τα μακαρόνια και να είναι αφράτα.
Βάζω και τον κιμά και ανακατεύω όλα τα υλικά στην κατσαρόλα μου
Μοιράζουμε το υλικό μας σε 8 με 10 ατομικά πυρεξάκια.
Ρίχνουμε από πάνω την μπεσαμέλ μας και λίγη τριμμένη μοτσαρέλα.
Ψήνουμε 45 λεπτά περίπου στους 190 με 200 βαθμούς.
Την ιδέα την πήρα από την Βασούλα, σε ευχαριστώ πολύ.

 

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Αγκινάρες γεμιστές
Μαγειρική

Αγκινάρες γεμιστές

Μαΐ 3, 2025
Βραχάκια σύκου
Μαγειρική

Βραχάκια σύκου

Μαΐ 2, 2025
Τυροκουλούρες
Μαγειρική

Τυροκουλούρες

Απρ 30, 2025
DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ
Μαγειρική

DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ

Απρ 29, 2025
Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα
Μαγειρική

Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα

Απρ 28, 2025
Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)
Μαγειρική

Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)

Απρ 27, 2025
Next Post
Απεβίωσε η Κασσιανή Σακελλαρίου

Έφυγε από τη ζωή ο Ευάγγελος Παπαθανασίου

ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ:Η… πραγματική δημιουργική απασχόληση

ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ:Η… πραγματική δημιουργική απασχόληση

Χρήση Drones σε ψεκασμούς με φυτοπροστατευτικά προϊόντα

Χρήση Drones σε ψεκασμούς με φυτοπροστατευτικά προϊόντα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd