Ατομικά γαλακτομπούρεκα με κόρν φλειξ

Ατομικά γαλακτομπούρεκα με κόρν φλειξ…

Υλικά

200 γραμμάρια κελοκς
100 γραμμάρια ζάχαρη καστανή
120 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό λιωμένο
1 κγ κανέλα

Για την κρέμα

800 γραμμάρια γάλα
100 γραμμάρια ζάχαρη
80 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό
2 κάψουλες βανίλια
40 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό

Για την βάση 
Σπάω τα κορν φλειξ και βάζω το βούτυρο, τη καστανή ζάχαρη και τη κανέλα. Ανακατεύω, την μοιράζω στα δύο και τα βάζω τη μισή σε τσέρκι 19×19.
Κάνω την κρέμα, στρωνω επάνω από τη βάση kαι καλύπτω με το υπόλοιπο από το μείγμα με τα κορν φλεικς. Ψήνω στους 180 βαθμούς για 30-35 λεπτά να πάρει ένα σκούρο χρυσό χρώμα.
Πασπαλίζω με άχνη ζάχαρη αφού κρυώσει ή  με μέλι και κανέλα ή με σιρόπι που κάνω εγώ με 1 κούπα ζάχαρη, 1/2 νερό, ξύλο κανέλας, βανίλια και μια φλούδα από λεμόνι και βράσιμο για 7 λεπτά περίπου.

Σήμερα τα έκανα ατομικά βάζοντας τα σε φαρμάκια το κάθε ένα για το  ψήσιμο (ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό από το ταψί)

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Φωκά.