TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Ελλάδα

Αστυνομικός δάγκωσε, έγδυσε και εγκατέλειψε στο κρύο αντίζηλό του

Μαΐ 27, 2021
in Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης βενζινάδικου κατηγορείται ότι βίασε 21χρονη υπάλληλό του
Share on FacebookShare on Twitter

Οταν αντιλήφθηκε το φλερτ στην κοπέλα του, τον οδήγησε διά της βίας σε ερημικό σημείο, του φόρεσε χειροπέδες, του έσκισε ρούχα και εσώρουχα και… όσα ακολούθησαν, ξεπερνούν κάθε φαντασία!

Τον τύφλωσε ο έρωτας που έτρεφε για την κατά δέκα χρόνια νεότερή του βρεφονηπιοκόμο όταν διαπίστωσε ότι κάποιος συνάδελφός της τη φλέρταρε μέσω μηνυμάτων στο κινητό τηλέφωνό της. Ετσι, τον απήγαγε, τον πήγε σε ερημικό λόφο, τον υποχρέωσε να απαγγείλει το «Πάτερ ημών», του έβαλε χειροπέδες, του έσκισε τα ρούχα και τα εσώρουχα, τον δάγκωσε και ξυπόλυτο τον έβαλε να τρέχει στο πουθενά πυροβολώντας στον αέρα.

Ο αστυνομικός γνώρισε την 23χρονη βρεφονηπιοκόμο τον Φεβρουάριο του 2012 και έκτοτε δημιούργησαν ερωτική σχέση. Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους η 23χρονη προσελήφθη ως βοηθός βρεφονηπιοκόμου σε παιδικό σταθμό στην περιοχή της Θεσσαλίας. Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2012 στον ίδιο παιδικό σταθμό προσελήφθη ένας 22χρονος ως δημοτικός υπάλληλος με πεντάμηνη σύμβαση. Ευρισκόμενοι στον ίδιο επαγγελματικό χώρο ο 22χρονος έδειξε ενδιαφέρον να συνάψει σχέση με τη βρεφονηπιοκόμο.

Εκείνη του ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με αστυνομικό. Παρ’ όλα αυτά, υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ τους και ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων μέσω των κινητών τηλεφώνων τους.

Το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου του 2013 ο αστυνομικός αντελήφθη τα μηνύματα στο κινητό της 23χρονης και κάνοντας ο ίδιος χρήση του κινητού της άρχισε να απαντάει στα μηνύματά του. Εκείνος νομίζοντας ότι αποστολέας ήταν η 23χρονη απαντούσε ελεύθερα, χωρίς κανέναν δισταγμό και εξέφραζε τα συναισθήματά του προς εκείνη.

Στον αστυνομικό έγινε πλέον ξεκάθαρο ότι ο συγκεκριμένος τη διεκδικεί και έτσι αποφάσισε να επιδιώξει να συναντηθούν και οι τρεις προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Η βρεφονηπιοκόμος ενημέρωσε τον συνάδελφό της ότι ο αστυνομικός είχε λάβει γνώση των μηνυμάτων και ότι τον αναζητούσε. Τελικά, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, κατά την οποία ο αστυνομικός εξέπεμψε απειλές ότι «θα του γαμ… τη μάνα και θα τον κάψει», κανόνισαν να συναντηθούν.

Πράγματι, ο 22χρονος πήγε στο ραντεβού με το αυτοκίνητό του, ενώ νωρίτερα είχε φτάσει ο αστυνομικός με το δικό του. Αμφότεροι επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του αστυνομικού προκειμένου να μεταβούν στην 23χρονη για να συνομιλήσουν. Αρχικά ο αστυνομικός ήταν ήρεμος και συζητούσε φυσιολογικά. Η εικόνα αυτή όμως άλλαξε άρδην όταν ο υπάλληλος του παιδικού σταθμού τον ρώτησε: «Πες μου τι ζημιά σού έκανα να σε πληρώσω». Αμέσως εκνευρίστηκε θιγόμενος ως προς την ανδρική του υπόσταση και άλλαξε κατεύθυνση. Βρίζοντας και φωνάζοντας πρόσταξε τον 22χρονο να απαγγέλλει συνεχώς το «Πάτερ ημών».

Στη συνέχεια οδήγησε το αυτοκίνητο σε λόφο ερημικής τοποθεσίας. Εκεί τον πρόσταξε να βγει από το αυτοκίνητο. Αμέσως τον δάγκωσε στη μύτη και στο αριστερό αυτί. Του έβαλε χειροπέδες, του έσκισε με βία τα ρούχα και τα εσώρουχα, τον άφησε γυμνό και άρχισε να πυροβολεί απειλητικά στον αέρα.

Αμέσως μετά, ο αστυνομικός έσπασε το κινητό τηλέφωνο του 22χρονου προκειμένου να μην μπορεί να καλέσει σε βοήθεια, τον εγκατέλειψε γυμνό και χωρίς υποδήματα στην ερημική περιοχή, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.

Ο νεαρός, γυμνός, με χειροπέδες στα χέρια, με δυσκολία στη βάδιση και υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς ήταν χειμώνας -όπως ακριβώς αναφέρεται στην αρεοπαγιτική απόφαση «επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες και δη έκανε κρύο και φυσούσε»-, περιπλανήθηκε στην ερημιά και τελικά κατέφυγε σε ποιμνιοστάσιο κοντά στη βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλίας. Κατά την προσέγγισή του στη στάνη δέχτηκε επίθεση από ποιμενικά σκυλιά, που παρά τις χειροπέδες τα απομάκρυνε. Ο τσοπάνης τού έδωσε ρούχα, ενημέρωσε τον πατέρα του για το περιστατικό και τον πήγε στο σπίτι του. Στη συνέχεια πήγε σε κρατικό νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι έφερε «εκδορές ράχεος ρινός και πτερυγίου αριστερού ωτός με εκχυμώσεις». Κατόπιν μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε το περιστατικό. Μετά από όλα αυτά ο αστυνομικός πήγε κανονικά στην Υπηρεσία του και κάποια στιγμή τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου εγκατέλειψε τον αντίζηλό του, λέγοντας ότι «τσακώθηκε με φίλο του που ονομάζεται … για μια γυναίκα και αυτός εκνευρίστηκε και έφυγε μέσα στη χαράδρα στην περιοχή».

Δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα, ο αστυνομικός συνελήφθη από όργανα της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. και σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν κροτίδες, χειροπέδες, φυσίγγια και όπλο που κατείχε νόμιμα.

Από ψυχίατρο νοσοκομείου διαπιστώθηκε ότι ο υπάλληλος του παιδικού σταθμού «πάσχει από μεικτή αγχώδη κατάθλιψη με έντονα φοβικά στοιχεία ως προς την ασφάλειά του και του χορηγήθηκε αντικαταθλιπτική αγωγή».

Φυσικά, έκτοτε ο υπάλληλος δεν είχε καμία επικοινωνία με τη βρεφονηπιοκόμο και τον αστυνομικό, ενώ οι δύο τελευταίοι, οκτώ μήνες μετά το περιστατικό, παντρεύτηκαν και τώρα έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Ο 33χρονος αστυνομικός καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας σε φυλάκιση 27 μηνών, με τριετή αναστολή, για τα αδικήματα της: 1) παράνομης κατακράτησης, 2) έκθεσης, 3) απλής σωματικής βλάβης, 4) φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, 5) παράνομης κατοχής κροτίδων και 6) παράνομης οπλοφορίας.

Ο Αρειος Πάγος, όμως, αναίρεσε την ποινή ως προς ορισμένα από τα αδικήματα λόγω των επιεικέστερων διατάξεων του νέου Ποινικού Κώδικα.

Δείτε βίντεο: Αστυνομικός δάγκωσε, έγδυσε και εγκατέλειψε στο κρύο αντίζηλό του – Τον έβαλε να τρέχει απαγγέλλοντας το «Πάτερ Ημών»!

πηγή :https://www.protothema.gr/greece/article/1127347/astunomikos-dagose-egduse-kai-egateleipse-sto-kruo-adizilo-tou/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1EalslHMVXcb7XHK3Pu_y1I7z31Ay74kqhZJGiMu6Am9MqbSqHuGdX-aA#Echobox=1622008790

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Ηλεκτρικό ρεύμα: Περίπου 32.000 επιχειρήσεις χάνουν την επιδότηση γιατί κλέβουν ρεύμα
Ελλάδα

Ηλεκτρικό ρεύμα: Περίπου 32.000 επιχειρήσεις χάνουν την επιδότηση γιατί κλέβουν ρεύμα

Απρ 26, 2025
Φορολογικές δηλώσεις: Ολοκληρώθηκε η αυτοματοποιημένη υποβολή των προσυμπληρωμένων
Ελλάδα

Φορολογικές δηλώσεις: Ολοκληρώθηκε η αυτοματοποιημένη υποβολή των προσυμπληρωμένων

Απρ 25, 2025
Αυτοδιοικητικές εκλογές: Καταργείται ο β’ γύρος – Πώς θα βγαίνουν οι δήμαρχοι
Featured

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Καταργείται ο β’ γύρος – Πώς θα βγαίνουν οι δήμαρχοι

Απρ 25, 2025
Δήμαρχος Πόρου για επίθεση σε 85χρονη: «Δεν ήταν οργανωμένη συμμορία, ήθελαν να κάνουν ένα αστείο»
Ελλάδα

Δήμαρχος Πόρου για επίθεση σε 85χρονη: «Δεν ήταν οργανωμένη συμμορία, ήθελαν να κάνουν ένα αστείο»

Απρ 24, 2025
Άρης Μουγκοπέτρος: «Πες την αλήθεια για την κροτίδα» – Τι ζητά από τον φίλο του
Ελλάδα

Άρης Μουγκοπέτρος: «Πες την αλήθεια για την κροτίδα» – Τι ζητά από τον φίλο του

Απρ 23, 2025
Πάσχα 2025: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία
Ελλάδα

Τότε κλείνουν τα σχολεία για το καλοκαίρι

Απρ 23, 2025
Next Post
ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 45 συμβασιούχων στο Δήμο Βόλου – Από σήμερα (27/5) οι αιτήσεις

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 45 συμβασιούχων στο Δήμο Βόλου - Από σήμερα (27/5) οι αιτήσεις

Μάγεψε τον κόσμο η υπερανσέληνος και η έκλειψη – Μοναδικές εικόνες από την Ελλάδα

Μάγεψε τον κόσμο η υπερανσέληνος και η έκλειψη - Μοναδικές εικόνες από την Ελλάδα

Κατερίνη: Σε άθλια κατάσταση μάνα και κόρη που έπεσαν σε χαράδρα – Τι λέει συγγενής τους

Κατερίνη: Σε άθλια κατάσταση μάνα και κόρη που έπεσαν σε χαράδρα - Τι λέει συγγενής τους

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd