Ας ανάψουμε τη… Φλόγα της ελπίδας-Ας προσφέρουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στη Φλόγα-Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε

Παιδιά που καλούνται να παλέψουν με τον καρκίνο, γονείς που κάθε μέρα πρέπει να σταθούν στα παιδιά τους εγκαταλείποντας τα πάντα, η ΦΛΟΓΑ, ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, που βρίσκεται στο πλευρό τους. Δεν μπορεί κάποιος να αντιληφθεί αυτό που ζουν οι οικογένειες αυτές αν δεν βρεθεί στη θέση τους. Μπορεί να φανταστεί, αλλά η φαντασία όσο κι αν μερικές φορές οργιάζει δεν μπορεί να οδηγήσει στις αλήθειες και τα διλήμματα που βάζουν αυτές οι ασθένειες. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σταθούμε στο πλευρό αυτών των παιδιών και των οικογενειών τους. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε αυτές τις οικογένειες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Στα Τρίκαλα τα μέλη και οι εθελοντές της ΦΛΟΓΑΣ έχουν ξεκινήσει μία προσπάθεια συγκέντρωσης προϊόντων. Αύριο οι Τρικαλινοί καλούνται να προσφέρουν ό,τι μπορούν. Προϊόντα διαρκείας, απορρυπαντικά, χαρτικά, όσπρια, είδη προσωπικής υγιεινής, γάλατα μακράς διαρκείας, μπισκότα, σοκολάτες, λάδι και ό,τι άλλο έχει ευχαρίστηση ο καθένας. Τα προϊόντα μπορούμε να τα φέρνουμε στα γραφεία της ΦΛΟΓΑΣ στα Τρίκαλα από 17:00εως 21:00 στα γραφεία στην οδό Μποτσαρη 2 (κτίριο Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ).

Όσο διαμένουν στην Αθήνα μπορούν να πάνε τα προϊόντα απευθείας στη ΦΛΟΓΑ στη διεύθυνση: Αιγίου 6-8 , Γουδί.

Ας δείξουμε για άλλη μία φορά την ανθρωπιά μας.