Αρωματικό καρύκευμα για όλα τα φαγητά κατσαρόλας και φούρνου

Όλη η νοστιμιά στα φαγητά μου και τα μυστικά μου κρύβονται μέσα σε αυτά εδώ τα μαγικά βαζάκια… Αρωματικό καρύκευμα για όλα τα φαγητά κατσαρόλας, φούρνου… για πουλερικά, κρεατικά, ψαρια…

Υλικά:
4 μεγάλα κρεμμύδια
2 μεγάλα κεφάλια σκόρδα
1/2 ματσ. μαϊντανό
1/4 απο το ματσάκι δυόσμο
1/4 από το ματσάκι βασιλικό
1/4 από το ματσάκι φρέσκια ρίγανη
Λίγο δενδρολίβανο
μισή κούπα ελαιόλαδο
και ότι άλλο αρωματικό βότανο έχετε εσείς
και λίγο αλάτι

Εκτέλεση :

Τα διαλύουμε όλα μαζί στο μπλέντερ, ξεκινώντας από τα σκόρδα και μετά τα κρεμμύδια και τα βότανα.  Το βάζουμε σε βαζάκια αποστειρωμένα, καλύπτουμε την επιφάνεια με λάδι και τα διατηρούμε στο ψυγείο για πολλούς πολλούς μήνες. Μια κουταλιά του γλυκού αρκεί να αρωματίσει το φαγητό σας.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.